Benzines fűnyíró AL-KO BIO 4.67 P-B EDITION

Termék szám: 119794 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
2 in one funkció (Mulcs- és oldalkidobó) B&S Motor Primer indítással Nagyobb teljesítmény alacsonyabb fogyasztás az OHV technológiának köszönhetően Ergonómikusan formált vezetőkar Tengelyenkénti vágómagasság állítás 4 fokozatban, könnyen tolható Szerszámmentesen felhelyezhető rendrakó az oldalkidobáshoz 2 in one funkció (Mulcs- és oldalkidobó) B&S Motor Primer indítással Nagyobb teljesítmény alacsonyabb fogyasztás az OHV technológiának köszönhetően Ergonómikusan formált vezetőkar Tengelyenkénti vágómagasság állítás 4 fokozatban, könnyen tolható Szerszámmentesen felhelyezhető rendrakó az oldalkidobáshoz classic fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko bio benzines fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko,Briggs motoros fűnyíró, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Automata szivatóval felszerelt Nem
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Meghajtó típusa Benzines
Funkciók 2in1
K-érték (m/s^2) 2
Első kerékátmérő mm-ben 205
Vágásszélesség cm-ben 46
Márka AL-KO
Kések száma 1
Elektromos indítás nem
Vágómagasság beállítás Tengelyenként, 4 fokozatban
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Fordulatszám óra/perc 2900
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Szivató igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gép teljesítmény kW-ban 1.8
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Teljesítmény kW-ban 1.8
Nettó súly kg 22.6
Motorhengerek száma 1
Kerékmeghajtás nincs
Bruttó súly kg 26.1
Motor típus B&S 450E
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205
Motor fajta 4 ütemű
Vágómélység min/max (mm) 30
Mulcsozás igen
Fűgyűjtővel Nem
Összecsukható tolókar igen
Golyóscsapágyas kerekek igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Oldalkidobás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 125
Gyűjtés nem
Állítható magasságú szár nem
Termékvonal Comfort

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.