Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 46.0 SP-A

Termék szám: 119936 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • classic fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko benzines fűnyíróbenzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, al-ko moto
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókra kényelmes fogantyúval
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • Fűgyűjtő kosár telítettség jelzővel
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 46.0 SP-A

Elegáns és kényelmes. Így jellemezhető a Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Comfort" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyíró technikai adatai

46 cm vágószélességével a Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1100 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. Az 1,9 kW erős AL-KO Pro Motor a felső szelepekkel kiemelkedő hatásfokot biztosít, ami nagyobb teljesítmény és kevesebb fogyasztás révén észlelhető. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 3INONE funkció magába foglalja a fűnyírást, a fűgyűjtést és a mulcsozást. Az ergonomikusan kialakított tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 60 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.


Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt . A Comfort 46.0 SP-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek az AL-KO Comfort 51.0 P-A benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Fűgyűjtővel Igen
Elektromos indítás nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Nettó súly kg 33.4 KG
K-érték (m/s^2) 2
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Mulcsozás igen
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400 QM
Termékvonal Comfort
Motor típus 026
Kések száma 1 ST
Motorhengerek száma 1
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Teljesítmény kW-ban 1.9 KW
Szivató nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Fordulatszám óra/perc 2850
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Golyóscsapágyas kerekek igen
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Gép teljesítmény kW-ban 1.9
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Márka AL-KO
Fűnyíróház változat Highline
Motor fajta 4 ütemű
Meghajtó típusa Benzines
Gyűjtés igen
Bruttó súly kg 38.3 KG
Oldalkidobás nem
Kés típus gyémánt csiszolt
Hengerűrtartalom ccm-ben 123
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Összecsukható tolókar igen
Funkciók 3in1
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.