Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Termék szám: 119942 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • comfort fűnyíró, comfort benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,fűnyíró akciós benzines ,fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 51 cm, briggs motoros fűnyíró,benzines fűnyíró
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes munkáért
  • Golyóscsapágyas XL kerekek az egyszerű haladásért
  • Beépített elülső hordozófogantyú a könnyű szállításhoz
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Comfort 51.0 SP-B

Életre szóló minőség. Ezt ígéri az AL-KO benzines fűnyírói Comfort sorozatának németországi fejlesztése és ausztriai gyártása. A megbízható és hatékony tulajdonsággokkal továbbá az innovatív technikával a Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró megkönnyíti a kertben végzett munkáját. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. Az aerodinamikus acéllemezház megkönnyíti a fűgyűjtést és így biztosítja a benzines fűnyíró hosszú élettartamát.


Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró technika adatai

51 cm vágószélességével a Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró a nagyobb méretű kertekben is (akár 1800 m² gyepfelületig) hatékony vágást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik, így a vágást a személyes igényeihez igazíthatja. A Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyírót egy 2,3 kW erős Briggs&Stratton benzin motor hajtja, amely hosszúéletű szolgálatot lát el és a benzines fűnyíró 1 fokozatú kerékhajtását működteti. 3INONE funkciónak köszönhetően a gép nemcsak levágja és összegyűjti a füvet, hanem még mulcsoz is. A további kényelmet az ergonomikusan kialakított tolókar és a nagy XL kerekek növelik. Az aerodinamikus acéllemezház révén a Comfort 51.0 SP-B rendkívül jól gyűjti össze a levágott füvet. Így a 60 literes telítettségjelzővel ellátott fűgyűjtőt csak nagyon ritkán kell ürítenie.


Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a 51.0 SP-B benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró vonzó áron hatékonyan támogatja a kerti munkát. 4IN1 funkciós benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Comfort 51.0 SP-B Plus benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Motor típus B&S 625EXi
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Fordulatszám óra/perc 2800
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Meghajtó típusa Benzines
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
K-érték (m/s^2) 2
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Max Airflow Technology Ja
Funkciók 3in1
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Sebesség előremenetben maxkmh 3 KMH
Méretek.H(cm) doboz nélkül 159 CM
Nettó súly kg 34.1 KG
Gép teljesítmény kW-ban 2.3
Kések száma 1 ST
Golyóscsapágyas kerekek igen
Oldalkidobás nem
Kés típus gyémánt csiszolt
Fűnyíróház változat Highline
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 59 CM
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Fűgyűjtővel Igen
Mulcsozás igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Méretek.M(cm) doboz nélkül 108 CM
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.