Kérjük vegye figyelembe, hogy a 2022 december 08-a után beérkezett megrendeléseket legkorábban 2023 január 04-től szállítjuk ki.

Benzines fűnyíró AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Termék szám: 119942 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • comfort fűnyíró, comfort benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,fűnyíró akciós benzines ,fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 51 cm, briggs motoros fűnyíró,benzines fűnyíró
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes munkáért
  • Golyóscsapágyas XL kerekek az egyszerű haladásért
  • Beépített elülső hordozófogantyú a könnyű szállításhoz
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Comfort 51.0 SP-B

Életre szóló minőség. Ezt ígéri az AL-KO benzines fűnyírói Comfort sorozatának németországi fejlesztése és ausztriai gyártása. A megbízható és hatékony tulajdonsággokkal továbbá az innovatív technikával a Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró megkönnyíti a kertben végzett munkáját. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. Az aerodinamikus acéllemezház megkönnyíti a fűgyűjtést és így biztosítja a benzines fűnyíró hosszú élettartamát.


Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró technika adatai

51 cm vágószélességével a Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró a nagyobb méretű kertekben is (akár 1800 m² gyepfelületig) hatékony vágást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik, így a vágást a személyes igényeihez igazíthatja. A Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyírót egy 2,3 kW erős Briggs&Stratton benzin motor hajtja, amely hosszúéletű szolgálatot lát el és a benzines fűnyíró 1 fokozatú kerékhajtását működteti. 3INONE funkciónak köszönhetően a gép nemcsak levágja és összegyűjti a füvet, hanem még mulcsoz is. A további kényelmet az ergonomikusan kialakított tolókar és a nagy XL kerekek növelik. Az aerodinamikus acéllemezház révén a Comfort 51.0 SP-B rendkívül jól gyűjti össze a levágott füvet. Így a 60 literes telítettségjelzővel ellátott fűgyűjtőt csak nagyon ritkán kell ürítenie.


Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a 51.0 SP-B benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Comfort 51.0 SP-B benzines fűnyíró vonzó áron hatékonyan támogatja a kerti munkát. 4IN1 funkciós benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Comfort 51.0 SP-B Plus benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80 MM
Motor típus B&S 625EXi
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Fordulatszám óra/perc 2800
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Mulcsozás igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Nettó súly kg 34.1 KG
Max Airflow Technology Ja
Meghajtó típusa Benzines
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Fűnyíróház változat Highline
Kés típus gyémánt csiszolt
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtővel Igen
Kések száma 1 ST
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Golyóscsapágyas kerekek igen
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 159 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 59 CM
Gyűjtés igen
Funkciók 3in1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Zajszint mért LwA[dB(A)] 95
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Méretek.M(cm) doboz nélkül 108 CM
K-érték (m/s^2) 2
Gép teljesítmény kW-ban 2.3
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.