Benzines fűnyíró AL-KO Premium 520 VS-B

Termék szám: 119949 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • premium fűnyíró, premium benzines fűnyíró, nagy teljesítményű fűnyíró,Briggs motoros fűnyíró,fűnyíró akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 51 cm, benzines fűnyíró a
  • Kerékhajtás fokozatmentes sebességszabályozóval
  • Elülső hordozófogantyú a kényelmes szállításhoz
  • Golyóscsapágyas XXL kerekek a könnyű toláshoz és a jó hajtáshoz
  • 4IN1 funkció (vágás, gyűjtés, mulcsozás, oldalkidobás)
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért
  • Ergonomikusan kialakított tolókar és az easyDrive kezelőpanelnek köszönhetőn a kapcsolókengyel fogásra optimalizált

Rendkívül innovatív és modern design. Mindezt magában foglalja a "Premium" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a magas szintű gyepápolásban.


Benzines fűnyíró Premium 520 VS-B

Elegáns és kényelmes, így lehet jellemezni a Premium 520 VS-B benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Premium" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.


Premium 520 VS-B benzines fűnyíró technikai adatai

51 cm vágószélességével a Premium 520 VS-B benzines fűnyíró a nagyobb méretű kertekben is (akár 1800 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít. A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. A 2,6 kW erős Briggs&Stratton-Motornak és a kerékhajtásnak köszönhetően ( 2,5-4,5 km/óra változó sebességszabályozóval ) továbbá az XXL könnyű kerekkel kombinálva a fűnyírás ( akár lankás területen ) is könnyű. A 4IN1 funkció magába foglalja a fűnyírás, fűgyűjtést, mulcsozást és az oldalkidobást. Az optimális kezelőfelület a könnyen elérhető okos kezelőelemekkel és a puha fogantyúval élvezetessé teszi a fűnyírást. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 70 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni. A „Premium“- fűnyíró elülső hordozófogantyúja ideális, ha a fűnyírót szállítani kell vagy a kertben lévő lépcsőkön vagy akadályokon kell felemelni.


Premium 520 VS-B benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a Premium 520 VS-B benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Premium 520 VS-B benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. Kényelmes elektromos indítású benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Premium 520 VSI-B benzines fűnyírót ajánljuk.

Technikai adatok

Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Meghajtó típusa Benzines
Oldalkidobás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 163
Fűnyíróház változat Highline
Sebesség előremenetben maxkmh 4
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtővel Igen
Vágómélység min/max (mm) 30 - 80
Motor típus B&S 675EXi
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Alkalmas fűfelület m²-ben 1800
Automata szivatóval felszerelt Igen
Motorhengerek száma 1
Fűgyűjtő térfogat liter 70
Kés típus gyémánt csiszolt
Első kerékátmérő mm-ben 200
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Kések száma 1
Teljesítmény kW-ban 2.6
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Motor fajta 4 ütemű
Vágásszélesség cm-ben 51
Funkciók 4in1
Mulcsozás igen
Fordulatszám óra/perc 2800
Összecsukható tolókar igen
Kerékmeghajtás Fokozatmentes kerékmeghajtás
Szivató nem
K-érték (m/s^2) 2
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Állítható magasságú szár igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Termékvonal Premium
Zajszint mért LwA[dB(A)] 97
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280
Márka AL-KO
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Gyűjtés igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.