BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE

Termék szám: 112933 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.11.20
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ergonomikus kialakítású tolókar
  • Külön rákapcsolható hajtómű- és marórendszerek
  • Könnyen kapcsolható az előre beállított menetmintákkal
  • Minőségi pneumatikus kerékabroncsok erős profillal

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE -  szöges gumikkal szerelt hómaró ideális a ház és az udvar körül, valamint kisebb parkolók kényelmes hóeltakarítására.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE - Könnyű téli munkavégzés az 560 II benzines hómaróval

Az 560 II SnowLine benzines hómaró a megerőltető téli szolgálatot szinte könnyed tevékenységgé változtatja a friss levegőn. Ez a modell még a nagy mennyiségű eltakarítást és a megkeményedett havat is könnyen kezeli. Olyan kényelmi funkciókat is élvezhet, mint az ergonomikus hosszú fogantyú vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, rendkívül erős partner a hideg havas napokon.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE hómaró technikai adatai

A hómaró erőteljes, 4,0 kW teljesítményű és 182 cm3 lökettérfogatú motorja a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot nyújt, ami a gazdaságos fogyasztásban is megmutatkozik. A tisztítás szélessége 56 cm, a hóbefogó magassága 51 cm, és állapottól függően akár 15 m-re is eldobja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is. A 2 fokozatú (csigás és járókerekes) SnowLine 560 II hómaró különösen könnyen kezelhető a télire is alkalmas erős OHV motornak és az 5 előre és 2 hátramenetes kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE benzines hómaró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az 560 II SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner hóeltakarításhoz autóbehajtókon és járdákon. Ha 1 fokozatú szállítószalagos technológiával szerelt hómarót szeretne, akkor az AL-KO SnowLine 55 E hómarót ajánljuk, ha nagyobb takarítási szélességre és nagyobb teljesítményre, akkor az AL-KO SnowLine 620 E II hómarót ajánljuk.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 112933
EAN 4003718045154
Nettó súly kg 65 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 132 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 60 CM
Bruttó súly kg 70 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 102
Petrol Engine E10 OK? Yes
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Handle system

Fűthető fogantyúk nem

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 3 L
Elektromos indítás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 182
Fordulatszám óra/perc 2000
Teljesítmény kW-ban 4 KW
Szivató igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (32.08MB)
Letöltés (12.41MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.56MB)
Cikkszám 112902 Ismét elérhető 2024.08.21
39 900 Ft
Cikkszám 112899 Csak 8 db van raktáron
4 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.