BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE

Termék szám: 112933 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ergonomikus kialakítású tolókar
  • Külön rákapcsolható hajtómű- és marórendszerek
  • Könnyen kapcsolható az előre beállított menetmintákkal
  • Minőségi pneumatikus kerékabroncsok erős profillal

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE -  szöges gumikkal szerelt hómaró ideális a ház és az udvar körül, valamint kisebb parkolók kényelmes hóeltakarítására.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE - Könnyű téli munkavégzés az 560 II benzines hómaróval

Az 560 II SnowLine benzines hómaró a megerőltető téli szolgálatot szinte könnyed tevékenységgé változtatja a friss levegőn. Ez a modell még a nagy mennyiségű eltakarítást és a megkeményedett havat is könnyen kezeli. Olyan kényelmi funkciókat is élvezhet, mint az ergonomikus hosszú fogantyú vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, rendkívül erős partner a hideg havas napokon.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE hómaró technikai adatai

A hómaró erőteljes, 4,0 kW teljesítményű és 182 cm3 lökettérfogatú motorja a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot nyújt, ami a gazdaságos fogyasztásban is megmutatkozik. A tisztítás szélessége 56 cm, a hóbefogó magassága 51 cm, és állapottól függően akár 15 m-re is eldobja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is. A 2 fokozatú (csigás és járókerekes) SnowLine 560 II hómaró különösen könnyen kezelhető a télire is alkalmas erős OHV motornak és az 5 előre és 2 hátramenetes kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 560 II SNOWLINE benzines hómaró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az 560 II SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner hóeltakarításhoz autóbehajtókon és járdákon. Ha 1 fokozatú szállítószalagos technológiával szerelt hómarót szeretne, akkor az AL-KO SnowLine 55 E hómarót ajánljuk, ha nagyobb takarítási szélességre és nagyobb teljesítményre, akkor az AL-KO SnowLine 620 E II hómarót ajánljuk.

 

Az Ön előnyei

Takarékos fogyasztás

Takarékos fogyasztás

Az erőteljes motor az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb.

Fáradtságmentes takarítás

Fáradtságmentes takarítás

A hó állapotától függően az elfordítható kidobó csatornán keresztül akár 15 m távolságba is eldobja a havat. A kerékhajtás független marad, ezáltal a hómaró mozgásban marad és állandó hó eltakarítást végez.

Robusztus és megbízható

Robusztus és megbízható

A téli használatra alkalmas erős OHV motornak és a kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően a kétfokozatú hómarók (SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E és 760 TE) különösen egyszerűen használhatók. Még kényelmesebb hó eltakarítást biztosítanak a fűthető karok (700 E, 760 TE) és az elektromos indítás (620 E II, 700 E, 760 TE ), ami jéghideg hőmérsékleten is gyors indítást garantál. Az extra nagy hólapát szélességnek köszönhetően (76 cm) , rövid időn belül tonna számra tolhatja el a havat.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 4 KW
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 182
Fordulatszám óra/perc 2000
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Comfort
Méretek.H(cm) doboz nélkül 132 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 60 CM
Területszélesség cm-ben 56 CM
Meghajtó típusa Benzines
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Kerékátmérő coll 13
Fűthető fogantyúk nem
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Zajszint garantált LwA[db(A)] 102
Nettó súly kg 65 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Munkafokozat száma 2 ST
Marásmagasság cm-ben 51 CM
K-érték (m/s^2) 1.5
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.05
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.