BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE

Termék szám: 112935 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Külön rákapcsolható hajtómű- és marórendszerek
  • Ergonomikus kialakítású tolókar
  • Könnyen kapcsolható az előre beállított menetmintákkal
  • Minőségi pneumatikus kerékabroncsok erős profillal

Gyakran vásárolják együtt

449 900 Ft
Ez a termék
4 490 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

454 390 Ft *

A hóeltakarítás is szórakoztató lehet - benzines hómarónkkal háza előtt, parkolókban és kisebb parkolóhelyeken takaríthatja el a havat.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE - Könnyű téli szerviz a 620 E II benzines hómaróval

Mondjon búcsút a hónak – jöhet a tél az új SnowLine 620 E II hómaró birtokában. Hómarónk ideális a ház és az udvar körüli, valamint kisebb parkolók és terek kényelmes hóeltakarítására. Ezzel a megerőltető téli hótakarítás szinte könnyed tevékenységgé válik a friss levegőn. Ez a modell még a nagy területű takarítást és a kemény havat is nagyon jól kezeli. Olyan praktikus funkciókat is élvezhet, mint az elektromos indítás vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, erős partner a hideg havas napokon.

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE technikai adatai

A hómaró erőteljes, 4,4 kW-os, 212 cm3 lökettérfogatú motorja a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot nyújt, ami a gazdaságos fogyasztásban is megmutatkozik. A tisztítás szélessége 62 cm, a hóbefogó magassága legfeljebb 51 cm, és állapottól függően akár 15 m-re is kidobja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is. A 2 fokozatú (csigás és járókerekes) SnowLine 620 E II hómaró különösen könnyen kezelhető a télre is alkalmas, erőteljes OHV motornak és az 5 előre és 2 hátramenetes kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 620 E II SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint kisebb parkolóhelyekhez. Ha nagyobb tisztítási szélességű, nagyobb elmozdulású és fűthető fogantyúval rendelkező gépre van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 700 E hómarót és a csúcsmodellt, az AL-KO SnowLine 760 TE hómarót kínáljuk.

Az Ön előnyei

Takarékos fogyasztás

Takarékos fogyasztás

Az erőteljes motor az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb.

Fáradtságmentes takarítás

Fáradtságmentes takarítás

A hó állapotától függően az elfordítható kidobó csatornán keresztül akár 15 m távolságba is eldobja a havat. A kerékhajtás független marad, ezáltal a hómaró mozgásban marad és állandó hó eltakarítást végez.

Robusztus és megbízható

Robusztus és megbízható

A téli használatra alkalmas erős OHV motornak és a kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően a kétfokozatú hómarók (SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E és 760 TE) különösen egyszerűen használhatók. Még kényelmesebb hó eltakarítást biztosítanak a fűthető karok (700 E, 760 TE) és az elektromos indítás (620 E II, 700 E, 760 TE ), ami jéghideg hőmérsékleten is gyors indítást garantál. Az extra nagy hólapát szélességnek köszönhetően (76 cm) , rövid időn belül tonna számra tolhatja el a havat.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 4.4 KW
Hengerűrtartalom ccm-ben 212
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2000
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Comfort
Méretek.H(cm) doboz nélkül 132 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 66 CM
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Munkafokozat száma 2 ST
Fűthető fogantyúk nem
Területszélesség cm-ben 62 CM
K-érték (m/s^2) 1.5
Meghajtó típusa Benzines
Nettó súly kg 83 KG
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.5
Marásmagasság cm-ben 51 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 88
Kerékátmérő coll 13
Zajszint garantált LwA[db(A)] 103
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 102
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.