AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE

Termék szám: 112935 Csak 3 db van raktáron
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Külön rákapcsolható hajtómű- és marórendszerek
  • Ergonomikus kialakítású tolókar
  • Könnyen kapcsolható az előre beállított menetmintákkal
  • Minőségi pneumatikus kerékabroncsok erős profillal

A hóeltakarítás is szórakoztató lehet - benzines hómarónkkal háza előtt, parkolókban és kisebb parkolóhelyeken takaríthatja el a havat.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE - Könnyű téli szerviz a 620 E II benzines hómaróval

Mondjon búcsút a hónak – jöhet a tél az új SnowLine 620 E II hómaró birtokában. Hómarónk ideális a ház és az udvar körüli, valamint kisebb parkolók és terek kényelmes hóeltakarítására. Ezzel a megerőltető téli hótakarítás szinte könnyed tevékenységgé válik a friss levegőn. Ez a modell még a nagy területű takarítást és a kemény havat is nagyon jól kezeli. Olyan praktikus funkciókat is élvezhet, mint az elektromos indítás vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, erős partner a hideg havas napokon.

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE technikai adatai

A hómaró erőteljes, 4,4 kW-os, 212 cm3 lökettérfogatú motorja a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően kiemelkedő hatékonyságot nyújt, ami a gazdaságos fogyasztásban is megmutatkozik. A tisztítás szélessége 62 cm, a hóbefogó magassága legfeljebb 51 cm, és állapottól függően akár 15 m-re is kidobja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még kedvezőtlen körülmények között is. A 2 fokozatú (csigás és járókerekes) SnowLine 620 E II hómaró különösen könnyen kezelhető a télre is alkalmas, erőteljes OHV motornak és az 5 előre és 2 hátramenetes kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 620 E II SNOWLINE vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 620 E II SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint kisebb parkolóhelyekhez. Ha nagyobb tisztítási szélességű, nagyobb elmozdulású és fűthető fogantyúval rendelkező gépre van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 700 E hómarót és a csúcsmodellt, az AL-KO SnowLine 760 TE hómarót kínáljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 112935
EAN 4003718045178
Nettó súly kg 83 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 132 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 112 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 66 CM
Bruttó súly kg 92 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 103
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Handle system

Fűthető fogantyúk nem

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 3 L
Elektromos indítás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 212
Fordulatszám óra/perc 2000
Teljesítmény kW-ban 4.4 KW
Szivató igen

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (32.08MB)
Letöltés (12.41MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.56MB)
Cikkszám 112899 Csak 8 db van raktáron
4 490 Ft
Cikkszám 112902 Elfogyott
39 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.