BENZINES HÓMARÓ 620 E III SNOWLINE

Termék szám: 113067 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes, költséghatékony benzinmotor önindítóval
  • Opcionálisan kapcsolható kerékmeghajtás
  • 6 előre- és 2 hátramenet
  • Akár 15 méteres távolságra is képes a hó kilökésére
  • Biztonságos előrehaladás bordázott gumiabroncsokkal

A hó eltakarítása lehet szórakozás is - a benzines hómarónak köszönhetően könnyedén eltakaríthatja a havat a saját házánál, parkolóban vagy kisebb területeken.

Fáradtságmentes téli munka a 620 E III benzines hómaróval

Intsen búcsút a hónak. Az új SnowLine 620 E III hómaróval nem kell félni a téltől. Hómarónk ideális a kényelmes hóeltakarításhoz a ház körül, udvaron, valamint parkolókban. Hómarónkkal a fárasztó téli munkából szinte fáradtságmentes elfoglaltság lesz a friss levegőn. Részesítse előnyben a hómarót a hólapáttal szemben. Nagy takarítási felület és a fagyott hó sem jelent problémát ennek a modellnek. Élvezze a praktikus funkciókat, mint az önindító, a fűthető markolat vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és maró-technikának köszönhetően hómarónk megbízható, erőteljes partner a hideg havas napokban.

 

620 E III benzines hómaró műszaki adatai

 

 A 6,2 kW és 302 ccm hengerűrtartalmú hómaró erőteljes motorja kiváló hatékonyságot biztosít a felső szelepekkel rendelkező OHV technológiának köszönhetően, ami gazdaságos fogyasztást eredményez. A tisztítási szélesség 62 cm, a hó befogadási magassága legfeljebb 51 cm és a körülményektől függően a havat akár 15 m-es távolságra is képes kidobni a forgatható ürítőcsatornán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hófúvó folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szegecsekkel ellátott gumiabroncsok kedvezőtlen körülmények között is jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak. A SnowLine 620 E III kétfokozatú (csiga- és dobókerék) hófúvó különösen egyszerűen használható a télálló, erőteljes OHV motornak és a választható kerékmeghajtásnak köszönhetően 6 előre- és 2 hátrameneti fokozattal. Különösen praktikus sötét téli napokon a fényszóró. A motor indítására lehetőség van berántással vagy önindító segítségével.

620 E III SnowLine benzines hómaró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a 620 E III SnowLine benzines hómarót webáruházunkban vagy valamelyik viszonteladónktól. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint parkolókhoz. Amennyiben Önnek nagyobb rendezési szélességű, nagyobb teljesítményű és fűtött fogantyúra van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 700 E hómarót vagy csúcsmodellünket, az AL-KO SnowLine 760 TE hómarót ajánljuk.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 6.2 KW
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 320
Fordulatszám óra/perc 2000
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Premium
Méretek.H(cm) doboz nélkül 134 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 113 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 66 CM
Zajszint mért LwA[dB(A)] 100
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Munkafokozat száma 2 ST
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4.5
Területszélesség cm-ben 62 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 102
Levegő előmelegítő - téli üzem nem
Marásmagasság cm-ben 51 CM
Meghajtó típusa Benzines
Kerékátmérő coll 13
K-érték (m/s^2) 1.5
Nettó súly kg 96 KG
Fűthető fogantyúk igen
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.