Felhívjuk figyelmét, hogy a 2023.12.13. után beérkezett megrendelések várhatóan csak 2024.01.04. után kerülnek kiszállításra.

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE

Termék szám: 112931 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Tolókarkonzolba épített kezelőelemek (pl. lámpa)
  • Fűthető fogantyúkkal
  • Nagy, 6,5 l űrtartalmú üzemanyagtartály a hosszú üzemidő érdekében
  • Nagyméretű, durva mintázatú pneumatikus kerékabroncsok a biztonságos munkavégzés érdekében
  • Külön rákapcsolható hajtómű és maró

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE - a szöges abroncsokkal szerelt hómaró ideális a ház és az udvar körüli kényelmes hóeltakarításhoz, valamint parkolóhelyeken és tárolóhelyeken.

Könnyű téli munka a 700E benzines hómarónak köszönhetően: A 700 E SnowLine benzines hómaró a megerőltető téli munkát szinte könnyed tevékenységgé változtatja a friss levegőn.  Ez a modell még a nagy mennyiségű hóeltakarítást és a megkeményedett havat is könnyen kezeli. Olyan kényelmi funkciókat is élvezhet, mint az elektromos indítás, a fűtött markolat vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, erős partner a hideg havas napokon.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE benzines hómaró technikai adatai

A beépített fényszóróval ellátott kompakt vezérlőfelület révén minden fontos kar és kapcsoló könnyen elérhető. A hómaró erőteljes, 7,8 kW-os és 375 cm3-es motorjai kiemelkedő hatékonyságot nyújtanak a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően, ami erőteljes teljesítményben, alacsonyabb fogyasztás mellett tükröződik. A tisztítás szélessége 70 cm, a hóbefogó magassága 54,5 cm, állapottól függően akár 15 m-ig szórja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még a legrosszabb körülmények között is. Erős OHV motor és kerékhajtás 6 előre és 2 hátrameneti fokozattal, a 2 fokozatú (csiga és járókerék) SnowLine 700 E hómaró könnyen kezelhető. Különösen praktikus a sötét téli napokon a beépített fényszóró és a motor indításának lehetősége berántózsinórral,  vagy 230 V-os elektromos indítóval.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SnowLine benzines hómaró vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg a 700 E SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint parkolók és tárolóhelyek eltakarításához. Ha nagyobb takarítási szélességű és nagyobb űrtartalmú tárcsára van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 760 hómarót ajánljuk, az egyszerűbb igényekhez pedig az AL-KO SnowLine 620 E II hómarót találja.

Az Ön előnyei

Kényelmes használat

Kényelmes használat

A beépített fényszórós kompakt kezelőegységnek köszönhetően minden emelőkar és kapcsoló könnyen elérhető, a fogantyúk akár fűthetők is.

Takarékos fogyasztás

Takarékos fogyasztás

Az erőteljes motor az OHV- technológiának és a felső szelepeknek köszönhetően kiváló hatásfokot ér el, ezáltal a fogyasztás is alacsonyabb.

Könnyed haladás

Könnyed haladás

A mély bordázatú gumiabroncs vagy a lánctalpas hajtás (760TE) kellemetlen körülmények között is gondoskodik az optimális hajtásró, illetve a könnyű kormányozhatóságról. 6 előre és 2 hátramenettel a hajtás sebessége is kényelmesen szabályozható.

Fáradtságmentes takarítás

Fáradtságmentes takarítás

A hó állapotától függően az elfordítható kidobó csatornán keresztül akár 15 m távolságba is eldobja a havat. A kerékhajtás független marad, ezáltal a hómaró mozgásban marad és állandó hó eltakarítást végez.

Robusztus és megbízható

Robusztus és megbízható

A téli használatra alkalmas erős OHV motornak és a kapcsolható kerékhajtásnak köszönhetően a kétfokozatú hómarók (SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E és 760 TE) különösen egyszerűen használhatók. Még kényelmesebb hó eltakarítást biztosítanak a fűthető karok (700 E, 760 TE) és az elektromos indítás (620 E II, 700 E, 760 TE ), ami jéghideg hőmérsékleten is gyors indítást garantál. Az extra nagy hólapát szélességnek köszönhetően (76 cm) , rövid időn belül tonna számra tolhatja el a havat.

Technikai adatok

Meghajtó típusa Benzines
Hengerűrtartalom ccm-ben 375
Teljesítmény kW-ban 7.8 KW
Fordulatszám óra/perc 2000
Nettó súly kg 118 KG
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 74 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 134 CM
Bruttó súly kg 130 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 115 CM
Üzemanyag térfogat liter 5.5 L
Szivató igen
Fűthető fogantyúk igen
Doboz méret hossza (cm) 117 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 105
Automata szivatóval felszerelt Igen
Márka AL-KO
Termékvonal Premium
Használati utasítások Letöltés (30.43MB)
Letöltés (13.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.56MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.