AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE

Termék szám: 112931 Csak 1 db van raktáron
Várhatóan készleten : 2024.06.25
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Tolókarkonzolba épített kezelőelemek (pl. lámpa)
  • Fűthető fogantyúkkal
  • Nagy, 6,5 l űrtartalmú üzemanyagtartály a hosszú üzemidő érdekében
  • Nagyméretű, durva mintázatú pneumatikus kerékabroncsok a biztonságos munkavégzés érdekében
  • Külön rákapcsolható hajtómű és maró

Gyakran vásárolják együtt

779 900 Ft
Ez a termék
4 490 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

784 390 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE - a szöges abroncsokkal szerelt hómaró ideális a ház és az udvar körüli kényelmes hóeltakarításhoz, valamint parkolóhelyeken és tárolóhelyeken.

Könnyű téli munka a 700E benzines hómarónak köszönhetően: A 700 E SnowLine benzines hómaró a megerőltető téli munkát szinte könnyed tevékenységgé változtatja a friss levegőn.  Ez a modell még a nagy mennyiségű hóeltakarítást és a megkeményedett havat is könnyen kezeli. Olyan kényelmi funkciókat is élvezhet, mint az elektromos indítás, a fűtött markolat vagy a kapcsolható hajtás. A kifinomult motor- és kormányrúd-technológiának köszönhetően hómarónk megbízható, erős partner a hideg havas napokon.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SNOWLINE benzines hómaró technikai adatai

A beépített fényszóróval ellátott kompakt vezérlőfelület révén minden fontos kar és kapcsoló könnyen elérhető. A hómaró erőteljes, 7,8 kW-os és 375 cm3-es motorjai kiemelkedő hatékonyságot nyújtanak a felülszelepelt OHV technológiának köszönhetően, ami erőteljes teljesítményben, alacsonyabb fogyasztás mellett tükröződik. A tisztítás szélessége 70 cm, a hóbefogó magassága 54,5 cm, állapottól függően akár 15 m-ig szórja a havat a forgó kidobó csúszdán keresztül. A kerékhajtás ettől független, így a hómaró folyamatosan mozog és folyamatosan takarítja a havat. A szöges abroncsok jó tapadást és könnyű manőverezhetőséget biztosítanak még a legrosszabb körülmények között is. Erős OHV motor és kerékhajtás 6 előre és 2 hátrameneti fokozattal, a 2 fokozatú (csiga és járókerék) SnowLine 700 E hómaró könnyen kezelhető. Különösen praktikus a sötét téli napokon a beépített fényszóró és a motor indításának lehetősége berántózsinórral,  vagy 230 V-os elektromos indítóval.

 

AL-KO BENZINES HÓMARÓ 700 E SnowLine benzines hómaró vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg a 700 E SnowLine benzines hómarót most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ideális partner a ház és az udvar körüli hóeltakarításhoz, valamint parkolók és tárolóhelyek eltakarításához. Ha nagyobb takarítási szélességű és nagyobb űrtartalmú tárcsára van szüksége, akkor az AL-KO SnowLine 760 hómarót ajánljuk, az egyszerűbb igényekhez pedig az AL-KO SnowLine 620 E II hómarót találja.

...

Technikai adatok

Termék szám 112931
EAN 4003718045130
Nettó súly kg 118 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 134 CM
Bruttó súly kg 130 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 74 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 115 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 105
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Handle system

Fűthető fogantyúk igen

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 5.5 L
Elektromos indítás igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 375
Fordulatszám óra/perc 2000
Teljesítmény kW-ban 7.8 KW
Szivató igen
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (30.43MB)
Letöltés (13.36MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.56MB)
Cikkszám 112985 Ismét elérhető 2024.07.26
42 900 Ft
Cikkszám 112899 Csak 8 db van raktáron
4 490 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.