Benzines láncfűrész AL-KO BKS 2625 TSB

Termék szám: 113474 Csak 2 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ezt a láncfűrészt kifejezetten fa munkákra tervezték, és kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Kompakt, könnyű, ergonomikus felépítése maximális mozgási szabadságot í
  • optimális egyensúly
  • automatikus, beállítható lánckenés
  • Különleges fűrészlap a favágás közbeni nagyobb biztonsághoz

Gyakran vásárolják együtt

92 900 Ft
Ez a termék
3 790 Ft
Szállítható
18 990 Ft
Csak 1 db van raktáron
3 190 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

118 870 Ft *

akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 2625T láncfűrész benzines ,alko bks 2625T benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Az Ön előnyei

Optimális ergonómia

Optimális ergonómia

A könnyen hozzáférhető kezelőszerveknek és a kiegyensúlyozott súlyeloszlásnak köszönhetően kézzel könnyen levághatók az ágak, rövidíthető a lombkorona.

Dupla biztonság

Dupla biztonság

A rendszerfékkel és a kézvédő kengyellel. Gyors láncleállítással minden helyzetben. Maximális biztonság - kellemes, balesetmentes munkavégzés.

Tökéletesen felszerelt

Tökéletesen felszerelt

Felakasztható karikával, emelőkarommal, beállítható lánckenéssel rendelkeznek. A szinte állandó értékű forgatónyomatékkal, a könnyű és jól kézre álló AL-KO gallyazó fűrészek mindent tartalmaznak, ami a kellemes és zavartalan üzemeléshez szükséges.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 0.9 KW
Márka AL-KO
Motor fajta 2 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 25.4
Fordulatszám óra/perc 11000
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Premium
Rezgés érték ahw (m/s^2) 5.8
Max.láncsebesség 21
Láncolaj térfogata (ml) 140 ML
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Lánckenés automatikus
K-érték (m/s^2) 1.5
Nettó súly kg 3.2 KG
Láncfeszítés 40 E / .050" / 1,3MM
Láncfék van
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 87
Meghajtó típusa Benzines
Láncfeszítés szerszámmal
cserélhető légszűrő igen
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Lánchossz cm-ben 25 CM
Fűrészlánc 1/4"
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.