AL-KO BENZINES LÁNCFŰRÉSZ BKS 2625 TSB

Termék szám: 113474 Csak 1 db van raktáron
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Ezt a láncfűrészt kifejezetten fa munkákra tervezték, és kizárólag képesített felhasználók használhatják fagondozásra. Kompakt, könnyű, ergonomikus felépítése maximális mozgási szabadságot í
  • optimális egyensúly
  • automatikus, beállítható lánckenés
  • Különleges fűrészlap a favágás közbeni nagyobb biztonsághoz
akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 2625T láncfűrész benzines ,alko bks 2625T benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció
...

Technikai adatok

Termék szám 113474
EAN 4003718056600
Nettó súly kg 3.2 KG
Bruttó súly kg 5.18 KG
Láncolaj térfogata (ml) 140 ML
Láncfeszítés szerszámmal
Fogak típusa lekerekített
Zajszint garantált LwA[db(A)] 110
Fűrészlánc 1/4"
Termékvonal Premium
Márka AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Cutting System

Max.láncsebesség 21
Lánchossz cm-ben 25 CM
Eszközök alternatív vágó garn. NEIN

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 0.2 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 25.4
Fordulatszám óra/perc 11000
Teljesítmény kW-ban 0.9 KW
Teljesítmény lóerőben 1.2 PS
Szivató igen
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (7.96MB)
Cikkszám 113480 Elfogyott
3 790 Ft
Cikkszám 113530 Elfogyott
14 990 Ft
Cikkszám 112896 Szállítható
3 490 Ft
Cikkszám 112918 Szállítható
3 190 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.