Benzines láncfűrész AL-KO BKS 3835

Termék szám: 113185 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

Az összes termék teljes ára

57 690 Ft *

Könnyú és kézhez álló benzines láncfűrész 1,2 kW teljesítménnyel és 35 cm láncvezetővel – tökéletes és sokoldalú láncfűrész a házhoz és a kerthez. Eredeti Oregon láncvezetővel és lánccal erőteljes vágóteljesítményt és hosszú életmódot garantál. Atuomatikus lánckenés. Soft start/Easy start – a motor gyors indításáért. Hatékony erőátvitel a könnyen futó orrkerékkel,mely csökkenti a láncvezetőcsúcs kopását és a visszacsapódást. A rönktámasz garantálja a biztos tartást munka közben jó súlyelosztással. 1,6LE, 38ccm, 35cm-es láncvezető, 21m/s-os láncsebesség, oregon lánc és láncvezető, keresztmotoros építés. Kiváló ergonómia, hosszú élettartamot biztosító, első osztályú mechanika. akciós benzines láncfűrész ,al ko benzines láncfűrész ,al-ko bks 3835 láncfűrész benzines ,alko bks 3835benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész ,benzines láncfűrész akciók ,benzines vagy elektromos láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész ,benzinmotoros láncfűrész akció

Technikai adatok

Márka AL-KO
Láncolaj térfogata (ml) 210
Zajszint mért LwA[dB(A)] 108
Osztott 3/8" speciális
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 97
Motor fajta 2 ütemű
Max.láncsebesség 21
Zajszint garantált LwA[db(A)] 112
Üzemanyag térfogat liter 0.39
Fűrészlánc 3/8"
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6.2
Láncfék van
Meghajtó típusa Benzines
Lánckenés automatikus
Lánchossz cm-ben 35
Termékvonal Easy
Teljesítmény lóerőben 1
Fordulatszám óra/perc 11000
Láncfeszítés szerszámmal
K-érték (m/s^2) 1
Motorhengerek száma 1
Szivató igen
Szerszám nélküli láncfeszítés Nem
cserélhető légszűrő igen
Teljesítmény kW-ban 1.2
Automata szivatóval felszerelt Igen
Hengerűrtartalom ccm-ben 37
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.