Benzines lombszívó solo by AL-KO 442

Termék szám: 127380 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Amikor ősszel hullik a lomb, kéznél kell tartani a lombfújót és a lombszívót. A kompakt solo by AL-KO 442 egy gépben ötvözi a két készülék előnyeit úgy, hogy először összegyűjti, majd felszí
  • Gázrögzítő a fáradságmentes munkavégzéshez
  • Hajlított csővezetés a tökéletes egyensúlyhoz
  • 2 fúvókanyílás beépített benyúlás elleni védővel
  • Nagy légmennyiség áthaladás a fújó funkciónál
  • A csatlakozó nyílások elektromos biztosítása
  • Alacsony súlyú, könnyen kezelhető
akciós lombszívó ,al ko lombszívó ,al-ko lombszívó ,al-ko lombszívó 442 powerline adapter ,al-ko lombszívó 442 powerline ár ,al-ko lombszívó lombszívók ,benzines lombszívó ,benzines lombszívó ,benzinmotoros lombszívó ,lombszívó , lombszívó akció , lombszívó benzines , lombszívó benzinmotoros , lombszívó vagy lombfúvó

Technikai adatok

Fújási levegősebesség 260 KMH
Motorhengerek száma 1
Meghajtó típusa Benzines
Zajszint mért LwA[dB(A)] 106
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2
Termékvonal Comfort
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtővel Igen
Márka solo by AL-KO
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Zajszint garantált LwA[db(A)] 109
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 93
Motor fajta 2 ütemű
K-érték (m/s^2) 1
Teljesítmény lóerőben 1 PS
Hengerűrtartalom ccm-ben 27
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Teljesítmény kW-ban 0.8 KW
Tud lombot szívni? Igen
Fűgyűjtő térfogat liter 55 L
Fújási légtérfogat m3/h-ban 600 MQH
Csőrátétek 0
Fordulatszám óra/perc 8300
Üzemanyag térfogat liter 0.45 L
Bruttó súly kg 8.5 KG
Nettó súly kg 4.8 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.