AL-KO BENZINES SZIVATTYÚ BMP 14001

Termék szám: 113793 Csak 1 db van raktáron
5% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 94 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes benzinmotoros szivattyú nagyon nagy mennyiségű vízhez
  • Könnyen beindítható, erőteljes négyütemű motor
  • Fogantyú a könnyű szállításhoz
  • Mobil és rugalmasan használható hálózati csatlakozás nélkül (különösen árvíz idején)
  • Széles lábak a biztonságos pozíció érdekében

Gyakran vásárolják együtt

94 900 Ft 89 900 Ft
Ez a termék
3 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

93 890 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Akár az elosztott kerteket, víztartályokat, tavakat, uszodákat szeretné vízzel ellátni, akár az elárasztott alagsort szeretné kiszivattyúzni - ez a vízszivattyú csatlakozóaljzat nélküli helyeken is használható.
 

A benzinmotoros szivattyú az Ön kertjéhez

A könnyen beindítható, felül elhelyezkedő szelepekkel ellátott (4-ütemű) AL-KO motor (OHV technológia) rendkívül hatékony. Ezt mutatja a nagy teljesítmény alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Az AL-KO BMP 14001 benzinvízszivattyú megfelel a legmagasabb követelményeknek, és mindig maximális teljesítményt nyújt, folyamatos üzemben is.
 

Az AL-KO BMP 14001 benzinmotoros szivattyú műszaki adatai

A benzinmotoros szivattyú erőteljes 1,7 kW-os teljesítményt tesz lehetővé, és akár 36 méteres magasságig szivattyúzza fel a vizet 6 méterről. A különösen tartós és hatékony AL-KO szivattyútechnológiának és a 1,6 literes benzintanknak köszönhetően ez a szivattyú ideális számos vízelvezetési feladathoz. Az olajkitöltő nyílás könnyen hozzáférhető a szivattyúházon a könnyű karbantartás érdekében.

A szívó- és nyomóoldali csatlakozás átmérője 1 coll (33,3 mm). Annak érdekében, hogy a szivattyú áramköre gyorsan és egyszerűen megtölthető legyen a zökkenőmentes indítás érdekében, a szivattyú tetejére egy könnyen kezelhető töltőnyak csatlakozik. A maximális szivattyúzott mennyiség óriási, 12.000 liter óránként. A mindössze 13.5 kg-os üres súly és a robusztus váz segítségével a vízpumpa könnyen hordozható, ezért rugalmasan és mobil módon használható.

 


Megjegyzés: A szivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak 35 °C hőmérséklet alatti ipari és klórtartalmú vízhez (uszodavíz). Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.
 

Vásárolja meg az AL-KO BMP 14001 benzinmotoros szivattyút

Vásárolja meg az AL-KO BMP 14001 vízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO BMP 14001 kerti szivattyú hatékonyan segít Önnek a kertben és a házban egyaránt, áramfüggetlen módon működik.

Más alternatívát keres? Tekintse meg a nagyobb teljesítményű AL-KO BMP 30000 szivattyúnkat.

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113793
EAN 4003718060805
Max. szállítási mennyiség l/h 12000 LPH
max.emelési magasság méterben 36 M
Max.szívómagasság m-ben 6 M
Max.nyomás bar-ban 3.6 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 13.5 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 36.3 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 42.7 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 33.2 CM
Bruttó súly kg 15.5 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 98
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Engine

Üzemanyag térfogat liter 1.6 L
Hengerűrtartalom ccm-ben 80
Fordulatszám óra/perc 3600
Teljesítmény kW-ban 1.7 KW
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (4.83MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (92.9KB)
Cikkszám 110795 Szállítható
19 990 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.