BENZINES SZIVATTYÚ BMP 30000

Termék szám: 113563 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes benzinmotoros szivattyú nagyon nagy mennyiségű vízhez
  • Könnyen beindítható, erőteljes négyütemű motor
  • Robusztus váz a könnyű szállításhoz és a szivattyú védelméhez
  • Mobil és rugalmas, tápcsatlakozás nélkül használható
  • Az elektromos csatlakozástól függetlenül, különösen előnyös elöntött területeken

Akár az elosztott kerteket, víztartályokat, tavakat, uszodákat szeretné vízzel ellátni, akár az elárasztott alagsort szeretné kiszivattyúzni - ez a vízszivattyú csatlakozóaljzat nélküli helyeken is használható.
 

AL-KO benzines szivattyú az Ön kertjéhez

A könnyen beindítható, felül elhelyezkedő szelepekkel ellátott (4-ütemű) AL-KO motor (OHV technológia) rendkívül hatékony. Ezt mutatja a nagy teljesítmény alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. Az AL-KO BMP 30000 benzinvízszivattyú megfelel a legmagasabb követelményeknek, és mindig maximális teljesítményt nyújt, folyamatos üzemben is.
 

AL-KO BMP 30000 benzinmotoros szivattyú technikai adatai

A benzinmotoros szivattyú rendkívül nagy teljesítményű, 4,1 kW teljesítményt kínál, és akár 27 m magasságig szivattyúzza a vizet max. 6 m mélységből. A különösen tartós és hatékony AL-KO szivattyútechnológiának és a 3,6 literes benzintartálynak köszönhetően ez a szivattyú ideális számos vízelvezetési feladathoz. Az olajkitöltő nyílás könnyen hozzáférhető a szivattyúházon a könnyű karbantartás érdekében.

A szívó- és nyomóoldali csatlakozás átmérője 2 coll (59,6 mm). Annak érdekében, hogy a szivattyú áramköre gyorsan és egyszerűen megtölthető legyen a zökkenőmentes indítás érdekében, a szivattyú tetejére egy könnyen kezelhető töltőnyak csatlakozik. A maximális szivattyúzott mennyiség óriási, 30.000 liter óránként. A mindössze 26 kg-os üres súly és a robusztus váz segítségével a vízpumpa könnyen hordozható, ezért rugalmasan és mobil módon használható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvízhez történő használathoz, csak 35 °C hőmérséklet alatti ipari vízhez. Nem alkalmas sós vízben, agresszív vegyszerekkel vagy homokot tartalmazó vízben történő használatra sem.

AL-KO BMP 30000 benzinmotoros szivattyú vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO BMP 30000 vízszivattyút egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO BMP 30000 kerti szivattyú hatékonyan segít Önnek a kertben és a házban egyaránt, áramfüggetlen módon működik.

Más alternatívát keres? Tekintse meg a kisebb teljesítményű BMP 14000 szivattyúnkat.

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 4.1 KW
Márka AL-KO
max.emelési magasság méterben 27 M
Max. szállítási mennyiség l/h 30000 LPH
Max.szívómagasság m-ben 6 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G 2" (59,61 mm)
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 196
Fordulatszám óra/perc 3600
Motorhengerek száma 1
Termékvonal Premium
Méretek.H(cm) doboz nélkül 54 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 38 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 42 CM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 91
Szívóvezeték átmérő G 2" (59,61 mm)
Zajszint mért LwA[dB(A)] 102
Max.nyomás bar-ban 2.7 BAR
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Nettó súly kg 26 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 104
Max.alulnyomás bar-ban 0.6 BAR
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.