Benzinmotoros fűnyíró AL-KO Classic 4.66 P-A edition

Termék szám: 119765 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Optimális gyűjtés- és vágás az aszimmetrikus házgeometriának a nagy kidobó nyílásnak köszönhetően Könnyen tisztítható műanyag gyűjtőzsák telítettség jelzővel Kerekenkénti magasság állítás Ergonomikus toló kar Golyóscsapágyazott, széles kerekek, amelyek stabil futást, hosszú élettartamot és gyepkímélő üzemmódot eredményeznek Optimális gyűjtés- és vágás az aszimmetrikus házgeometriának a nagy kidobó nyílásnak köszönhetően Könnyen tisztítható műanyag gyűjtőzsák telítettség jelzővel Kerekenkénti magasság állítás Ergonomikus toló kar Golyóscsapágyazott, széles kerekek, amelyek stabil futást, hosszú élettartamot és gyepkímélő üzemmódot eredményeznek classic fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko benzines fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró, al-ko motoros fűnyíró,

Technikai adatok

Oldalkidobás nem
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Vágómélység min/max (mm) 30
Golyóscsapágyas kerekek igen
Gép teljesítmény kW-ban 1.9
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Bruttó súly kg 32.6
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Kések száma 1
Összecsukható tolókar igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Mulcsozás nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Motor fajta 4 ütemű
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Automata szivatóval felszerelt Igen
Első kerékátmérő mm-ben 180
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Szivató nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 123
Vágómagasság beállítás Kerekenként, 7 fokozatban
Kerékmeghajtás nincs
Termékvonal Comfort
Fűnyíróház változat Classic
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Nettó súly kg 28.2
Márka AL-KO
Állítható magasságú szár nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Vágásszélesség cm-ben 46
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205
K-érték (m/s^2) 2
Fordulatszám óra/perc 2850
Fűgyűjtő térfogat liter 65
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Funkciók 2in1
Fűgyűjtővel Igen
Meghajtó típusa Benzines
Gyűjtés igen
Teljesítmény kW-ban 1.9
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)
Letöltés 1 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.