AL-KO BURGONYA EKE MH 770 / MH 1150 PD

Termék szám: 113976 Csak 3 db van raktáron
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • MH 770 / MH 1150 tipusú motoros kapákhoz alkalmas
  • Robustus kialakítás acéllemezből
  • Ideális burgonya betakarításához

Burgonyaeke MH 770 és MH 1150 benzinmotoros kapákhoz

Ideális segítő a burgonya betakarításához. A speciális fogak forgatják ki a burgonyát a szántóföldből. Kiváló minőségű festett acélból készült.

 AL-KO burgonyaeke vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a burgonyaekét most webáruházunkban, vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Az MH 770 és MH 1150 benzinmotoros kapák kiegészítő tartozékaként ajánljuk.

...

Technikai adatok

Termék szám 113976
EAN 4003718063271
Doboz méret hossza (cm) 50 CM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.