Classic Plus 3.87 E

Termék szám: 113527 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
38 cm PP ház, 1400W, központi magasság állítás, 35L PP műanyag gyűjtő, ergonómikus kapcsoló, összehajtható tolókar a kényelmes tárolásért, magasságában állítható tolókar - minden testalkathoz beállítható; 140/200 mm kerekek, 3 év garancia 38 cm PP ház, 1400W, központi magasság állítás, 35L PP műanyag gyűjtő, ergonómikus kapcsoló, összehajtható tolókar a kényelmes tárolásért, magasságában állítható tolókar - minden testalkathoz beállítható; 140/200 mm kerekek, 3 év garancia akciós fűnyírók,elektromos fűnyírók,elektromos fűnyírók akció,fűnyíró elektromos ár,fűnyíró vásárlás, fűnyírók online,legjobb elektromos fűnyírók,legjobb fűnyírók,minőségi fűnyírók,

Technikai adatok

Gyűjtés igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Fűgyűjtő térfogat liter 40 L
Alkalmas fűfelület m²-ben 500 QM
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Funkciók 2in1
Vágómélység min/max (mm) 20 - 70 MM
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Golyóscsapágyas kerekek nem
Motorteljesítmény watt-ban 1 W
Nettó súly kg 15.1 KG
Első kerékátmérő mm-ben 140 MM
Kerékmeghajtás nincs
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Termékvonal Comfort
Fűgyűjtővel Igen
Márka AL-KO
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Kések száma 1 ST
Oldalkidobás nem
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Vágásszélesség cm-ben 38 CM
Bruttó súly kg 17.1 KG
Meghajtó típusa Elektromos
Hátsó kerékátmérő mm-ben 200 MM
Mulcsozás nem
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.