COMBI TRAILER CT 400

Termék szám: 113870 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Stabil, sokoldalú utánfutó az AL-KO Black Edition traktorokhoz. Kizárólag a 119831-es cikkszámú vonóhoroggal együtt használható.
  • Dönthető
  • Maximum rakodási súly sík területen 400 kg
  • Maximum rakodási súly hegyes részeken 200 kg
  • Legnagyobb sebesség 5 km/h
  • Nagy, stabil markolat
  • Önálló szállítóeszközként is használható
  • Erős profilú gumiabroncsok 16x6.5-8 méretben

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113870
149 900 Ft
Ez a termék
Cikkszám 119608 Részletek
13 990 Ft
Csak 3 db van raktáron
13 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

177 880 Ft *

AL-KO CT 400 kombi utánfutó

Tökéletes segítőd a kertben. Nagyon sokoldalú, és önálló eszközként is használható. Függetlenül attól, hogy gyepkivágásokat, leveleket, műtrágyát, komposztot, homokot, talajtakarót, fát vagy más anyagokat szeretne szállítani. Könnyen dönthető a nagy markolat segítségével, amellyel az utánfutót is könnyedén irányíthatjuk. 

AL-KO CT 400 kombi utánfutó vásárlás és alternatíva

Vásárolja meg az AL-KO CT 400 kombi utánfutót egyszerűen webáruházunkban, vagy keresse viszonteladóinknál. Az AL-KO CT 400 kombi utánfutó ideális kiegészítője az Ön AL-KO traktorának.

 

Technikai adatok

Nettó súly kg 39 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 95 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 75 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 202 CM
Average length tub in cm 94 CM
Average width tub in cm 84 CM
Average height tub in cm 30 CM
Doboz méret hossza (cm) 123 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (42.87MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.