Dupla Vállpánt Motoros Kaszához Félprofi

Termék szám: 112907 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.08.21
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • <p>Dupla hordozóheveder professzionális használatra. A kényelmes kipárnázás, a csípőöv és különböző beállítási lehetőségek erőt kímélő munkát tesznek lehetővé.</p> <br> <h3>A következő mode
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 126 B
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 130 L
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 130 B
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 L
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 B
  • Benzines kasza solo® by AL-KO 151 B
  • Akkus kasza GT 4235
112867
Motoros Kasza Ms 4300 Powerline Részletek
112868
Motoros Kasza Ms 3300 B Powerline Részletek
...

Technikai adatok

Termék szám 112907
EAN 4003718044188
Márka solo® by AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (1.75MB)
Letöltés (16.93MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (488.48KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.