Elektromos talajlazító AL-KO Combi Care 38 E Comfort gyűjtőzsákkal

Termék szám: 112800 Szállításra kész
14 késes talajlazító eladó ,al ko gyepszellőztető talajlazító ,al ko talajlazító ,al-ko comfort 38 e combi care talajlazító és gyepszellőztető ,altalajlazító ,elektromos talajlazító és gyepszellőztető ,gyepszellőztető talajlazító ,gyepszellőztető talajlazító gép ,gyepszellőztető vagy talajlazító ,gyepszellőztető és talajlazító ,talajlazítás otthon ,talajlazító eszköz talajlazító gyepszellőztető ,talajlazító webshop ,talajlazítók 3 in1 funkció: Talajlazítás, gyepszellőztetés és gyűjtés. Szerszámmentes hengercsere. A talajlazító- és gyepszellőztető henger, ill.a gyűjtőzsák alapfelszereltség. Nagyobb területekre, gyűjtőzsák alapfelszereltség.

Technikai adatok

Összecsukható tolókar igen
Márka AL-KO
Első kerékátmérő mm-ben 200
Fűgyűjtővel Igen
Talajlazító henger szám 24
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Munkaszél. talajlazítás (cm) 38
Bruttó súly kg 17.1
Zajszint garantált LwA[db(A)] 99
Állítható magasságú szár igen
K-érték (m/s^2) 1
Vágómagasság beállítás Központi, 5 fokozatban
Acélkések száma függőlegesen 14
Golyóscsapágyas kerekek nem
Termékvonal Comfort
Meghajtó típusa Elektromos
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Hátsó kerékátmérő mm-ben 60
Levegőztetés lehetséges igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Alkalmas fűfelület m²-ben 800
Fűgyűjtő térfogat liter 55
Rezgés érték ahw (m/s^2) 8
Nettó súly kg 15.1
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 86
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 6
Motorteljesítmény wattban 1300
Munkaszél. gyepszellőztés (cm) 37
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)


Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.