Elektromotoros kasza AL-KO GTE 550 Premium

Termék szám: 112926 Szállításra kész

Gyakran vásárolják együtt

27 900 Ft
Ez a termék
59 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

87 800 Ft *

al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 550,al-ko elektromos fűszegélynyíró classic gte 550 al-ko elektromos szegélynyíró,elektromos kézi szegélynyíró,elektromos szegélynyíró,elektromos szegélynyíró akció kerti szegélynyíró,kertészeti szegélynyíró,kézi szegélynyíró,legjobb szegélynyíró,szegélynyíró,szegélynyíró akció szegélynyíró kézi,szegélynyíró ár,al ko szegélynyíró Precíz vágás minden helyen. Teleszkópos alumínium kar állítható fogantyúval. Elfordítható és dönthető szegélynyíró fej. Szegélynyíró 230 V-os változatban.

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 30 CM
K-érték (m/s^2) 2
Osztott szár nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Meghajtó típusa Elektromos
Bruttó súly kg 3.94 KG
Motorteljesítmény wattban 550 W
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Rezgés érték ahw (m/s^2) 3.15
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO
Forgatható vágófej igen
Damil utánállítás koppintós
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Nettó súly kg 3 KG
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Teleszkópos kar igen
Pótórsó felvétel igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.