FAHASOGATÓ LSH 370/4

Termék szám: 113791 Szállításra kész
14% Spórol 104 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • fahasogató, fahasogatók, rönkhasító, rönkhasítók,al-ko lsh 370/4 ,al-ko vedklyv lsh 370/4 , holzspalter lhs 370/4, lsh 370/4 , fekvő fahasogató, fekvő fahasogatók,fekvő rönkhasítók, Fekvő
  • Különösen biztonságos a védőborításnak köszönhetően
  • Kétkezes biztonsági működtetés
  • Helytakarékos és mobil
  • Kényelmes, kiegészítő falappal

Gyakran vásárolják együtt

Cikkszám 113791
104 900 Ft 89 900 Ft
Ez a termék
2 900 Ft 1 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

91 890 Ft *


Kicsi, kompakt és erős: Az AL-KO mobil, fekvő fahasogatók kiválóan használhatók tűzifa hasogatásához.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató

Az AL-KO vízszintes fahasogatókkal a fát gond nélkül apríthatja. A profi, kétkezes biztonsági működtetés biztonságos munkát és a fa pontos aprítását teszi lehetővé. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fekvő fahasogató számára.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató technikai adatai

Az AL-KO LSH 370/4 vízszintes fahasogató 37 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok aprítására. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 4,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a stabil minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató súlya kb. 40 kg. Az acél részek kiváló minőségű porral vannak bevonva és így jól védettek a korrózió ellen. A fekvő fahasogató üzemeltetése 230 V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 1.500 wattos motorteljesítményt ér el. Különösen biztonságos a védőborítás miatt. A kompakt kivitelnek köszönhetően helytakarékosan lehet tárolni és a stabil kerekek révén könnyen lehet szállítani.
A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa. Ideálisan és ergonomikusan működtethető pl. egy munkapadon.


AL-KO LSH 370/4 fekvő fahasogató vásárlása és alternatívák

Az AL-KO LSH 370/4 fahasogatót megvásárolhatja közvetlenül webshopunkon vagy szakkereskedőnkön keresztül. Ideális társ a legfeljebb 37 cm hosszú tűzifa hasogatásához.
Ha 52 cm hosszúságú fát szeretne aprítani, akkor Önnek az AL-KO LSH 520/5 fekvő fahasogatót ajánljuk.

Technikai adatok

Zajszint mért LwA[dB(A)] 89
Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
Nettó súly kg 48 KG
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Max.hasítási hossz 370 MM
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
max.hasítónyomás tonnában 4 TO
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.