Fast & Easy solo® by AL-KO damilfej, félprofi

Termék szám: 127619 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • Kiváló minőségű nylon damil
 • A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető
 • Damil után állítás Tipp-Automatika révén - alumíniumfej
 • Külső átmérő: 115 mm
 • Menetméret: M 10x1,25

Gyakran vásárolják együtt

7 790 Ft
Ez a termék
74 900 Ft
Csak 6 db van raktáron
104 900 Ft 94 900 Ft
Csak 10 db van raktáron
79 900 Ft 74 900 Ft
Szállítható
92 900 Ft 84 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

337 390 Ft *


A következő típusokhoz használható:

 • Benzines kasza solo® by AL-KO 126 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 126 B
 • Benzined kasza solo® by AL-KO 130 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 130 B
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 B
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 151 B

Pót damil az Ön benzines kaszájához

Eredeti AL-KO pót damilt dupla damilfejjel a különböző solo® by AL-KO benzines kaszához. A kiváló minőségű és kevésbé kopó nylon vágószál gondoskodik az optimális vágási eredményről. A Tipp-Automatika révén a damilt használat közben könnyen után lehet állítani. A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető.

Tartozékok vásárlása benzines kaszákhoz és további szegélnyírókhoz

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt a Webshopunkban vagy szakkereskedőnktől. Nálunk megtalálja a speciális pót damilfejeket, tartalék késeket, motorolajat és pót akkut, továbbá akkutöltőt AL-KO szegélynyírójához.

Technikai adatok

Damil utánállítás koppintós
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)
Biztonsági adatlapok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.