Fast & Easy solo® by AL-KO damilfej, félprofi

Termék szám: 127619 Csak 4 db van raktáron
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • Kiváló minőségű nylon damil
 • A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető
 • Damil után állítás Tipp-Automatika révén - alumíniumfej
 • Külső átmérő: 115 mm
 • Menetméret: M 10x1,25

A következő típusokhoz használható:

 • Benzines kasza solo® by AL-KO 126 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 126 B
 • Benzined kasza solo® by AL-KO 130 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 130 B
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 L
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 140 B
 • Benzines kasza solo® by AL-KO 151 B

Pót damil az Ön benzines kaszájához

Eredeti AL-KO pót damilt dupla damilfejjel a különböző solo® by AL-KO benzines kaszához. A kiváló minőségű és kevésbé kopó nylon vágószál gondoskodik az optimális vágási eredményről. A Tipp-Automatika révén a damilt használat közben könnyen után lehet állítani. A vágószál a kaszadamilfej nyitása nélkül egyszerűen befűzhető és felcsévélhető.

Tartozékok vásárlása benzines kaszákhoz és további szegélnyírókhoz

Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt a Webshopunkban vagy szakkereskedőnktől. Nálunk megtalálja a speciális pót damilfejeket, tartalék késeket, motorolajat és pót akkut, továbbá akkutöltőt AL-KO szegélynyírójához.

...

Technikai adatok

Termék szám 127619
EAN 4003718061994
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Damilfej típusa Gyorstekercselés
Damil utánállítás koppintós
Menetátmérő (mm) 2.5 MM

Cutting System

Menethossz (cm) 500 CM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (23.87MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (530.27KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.