FŰNYÍRÓ 3.22 E EASY

Termék szám: 113849 Csak 10 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes 1200 W teljesítményű motor
  • Műanyag fűgyűjtő doboz szintjelzővel és stabil hordozó fogantyúval
  • Központi vágási magasság állítás
  • Praktikus fogantyú
  • Agilis és kompakt

Design – Újragondolva az AL-KO elektromos fűnyíró 3.22 E Easy


Új tervezési formánk az elektromos fűnyíróink belépő szintű szegmensében is megjelenik. Elegáns, új dizájn magas elismerési értékkel párosul – új formatervezés.

3.22 E Easy elektromos fűnyíró műszaki leírása


A károsanyag-kibocsátásmentes és csendes működésnek köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely lakóövezetben. 1200 W-os erős villanymotorjával kipufogógáz, motorolaj, melegedés és zaj nélkül mozog. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. Az eredmény: sima, zöld fűnyírás kis tömeggel és nagy vezetési kényelemmel.

A 32 cm-es vágásszélességű, kompakt 3.22 E Easy modell különösen lenyűgöző kompakt kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a sarkok széleihez közeli precíz nyíráshoz és a kis, kanyargós kertekhez. Erős hordozófogantyújával, központi vágási magasságával és alacsony, 12 kg-os súlyával számos kényelmi elemet építettünk be ebbe a fűnyíróba – ideális női kerttulajdonosok vagy idősek számára is.

32 cm-es vágási szélességével és 35 literes műanyag gyűjtődobozával a fűnyíró akár 250 m²-es pázsitra is alkalmas. Az aerodinamikus házformának és a nagy gyűjtőnyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan felfogható, a kompakt fűgyűjtő doboz pedig hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel és hordozófogantyúval ellátott gyűjtődoboz megkönnyíti a munkát. Az összecsukható kormány helytakarékos tárolást tesz lehetővé.

AL-KO elektromos fűnyíró 3.22 E vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg a 3.22 E Easy elektromos fűnyírót most webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha egy nagyobb, 38 cm-es vágásszélességű fűnyírót szeretne, akkor a 3,82 E Easy-t ajánljuk (113850)

 

Technikai adatok

Motorteljesítmény watt-ban 1 KW
Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 32 CM
Vágómélység min/max (mm) 20 - 75 MM
Termékvonal Easy
Állítható magasságú szár nem
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Tolókar: fogantyú típusa Egyszerű fém fogantyú
Összecsukható tolókar nem
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszerv nélkül
Méretek.H(cm) doboz nélkül 123 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 97 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 36.5 CM
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Fűgyűjtővel Igen
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Kerékmeghajtás nincs
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő térfogat liter 35 L
K-érték (m/s^2) 1.5
Hátsó kerékátmérő mm-ben 180 MM
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Kések száma 1 ST
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Max Airflow Technology Nein
Meghajtó típusa Elektromos
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Első kerékátmérő mm-ben 155 MM
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Mulcsozás nem
Sebesség előremenetben maxkmh 2.5 KMH
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Golyóscsapágyas kerekek nem
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Funkciók 2in1
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 81
Oldalkidobás nem
Nettó súly kg 12.1 KG
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.