FŰNYÍRÓ 3.22 E EASY

Termék szám: 113849 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes 1200 W teljesítményű motor
  • Műanyag fűgyűjtő doboz szintjelzővel és stabil hordozó fogantyúval
  • Központi vágási magasság állítás
  • Praktikus fogantyú
  • Agilis és kompakt

Design – Újragondolva az AL-KO elektromos fűnyíró 3.22 E Easy


Új tervezési formánk az elektromos fűnyíróink belépő szintű szegmensében is megjelenik. Elegáns, új dizájn magas elismerési értékkel párosul – új formatervezés.

3.22 E Easy elektromos fűnyíró műszaki leírása


A károsanyag-kibocsátásmentes és csendes működésnek köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely lakóövezetben. 1200 W-os erős villanymotorjával kipufogógáz, motorolaj, melegedés és zaj nélkül mozog. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. Az eredmény: sima, zöld fűnyírás kis tömeggel és nagy vezetési kényelemmel.

A 32 cm-es vágásszélességű, kompakt 3.22 E Easy modell különösen lenyűgöző kompakt kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a sarkok széleihez közeli precíz nyíráshoz és a kis, kanyargós kertekhez. Erős hordozófogantyújával, központi vágási magasságával és alacsony, 12 kg-os súlyával számos kényelmi elemet építettünk be ebbe a fűnyíróba – ideális női kerttulajdonosok vagy idősek számára is.

32 cm-es vágási szélességével és 35 literes műanyag gyűjtődobozával a fűnyíró akár 250 m²-es pázsitra is alkalmas. Az aerodinamikus házformának és a nagy gyűjtőnyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan felfogható, a kompakt fűgyűjtő doboz pedig hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel és hordozófogantyúval ellátott gyűjtődoboz megkönnyíti a munkát. Az összecsukható kormány helytakarékos tárolást tesz lehetővé.

AL-KO elektromos fűnyíró 3.22 E vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg a 3.22 E Easy elektromos fűnyírót most webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha egy nagyobb, 38 cm-es vágásszélességű fűnyírót szeretne, akkor a 3,82 E Easy-t ajánljuk (113850)

 

Technikai adatok

Motorteljesítmény watt-ban 1 KW
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Vágásszélesség cm-ben 32 CM
Vágómélység min/max (mm) 20 - 75 MM
Állítható magasságú szár nem
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Tolókar: fogantyú típusa Egyszerű fém fogantyú
Összecsukható tolókar nem
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszerv nélkül
Gyűjtés igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 81
Oldalkidobás nem
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Funkciók 2in1
Fűgyűjtő térfogat liter 35 L
Kerékmeghajtás nincs
Alkalmas fűfelület m²-ben 250
Első kerékátmérő mm-ben 155 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
K-érték (m/s^2) 1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Hátsó kerékátmérő mm-ben 180 MM
Mulcsozás nem
Max Airflow Technology Nein
Kések száma 1 ST
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Sebesség előremenetben maxkmh 2 KMH
Fűgyűjtővel Igen
Méretek.M(cm) doboz nélkül 97 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 123 CM
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Golyóscsapágyas kerekek nem
Meghajtó típusa Elektromos
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 36 CM
Nettó súly kg 12.1 KG
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.