FŰNYÍRÓ 3.82 E EASY

Termék szám: 113850 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes 1600 W teljesítményű motor
  • Műanyag fűgyűjtő doboz szintjelzővel és stabil hordozó fogantyúval
  • Központi vágási magasság állítás
  • Masszív hordozó fogantyú
  • Dupla kapcsolókengyel a kényelmes használathoz

Design – Újragondolva az AL-KO elektromos fűnyíró 3.82 E Easy 

Új tervezési formánk az elektromos fűnyíróink belépő szintű szegmensében is megjelenik. Elegáns, új dizájn magas elismerési értékkel párosul – új formatervezés.

3.82 Easy elektromos fűnyíró műszaki leírása

A károsanyag-kibocsátásmentes és csendes működésnek köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely lakóövezetben. 1600 W-os erős villanymotorjával kipufogógáz, motorolaj, melegedés és zaj nélkül mozog. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. Az eredmény: sima, zöld fűnyírás kis tömeggel és nagy vezetési kényelemmel.

A 38 cm-es vágásszélességű, kompakt 3.82 E Easy modell különösen lenyűgöző kompakt kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a sarkok széleihez közeli precíz nyíráshoz és a kis, kanyargós kertekhez. Erős hordozófogantyújával, központi vágási magasságával és alacsony, 15,1 kg-os súlyával számos kényelmi elemet építettünk be ebbe a fűnyíróba – ideális női kerttulajdonosok vagy idősek számára is.

38 cm-es vágási szélességével és 45 literes műanyag gyűjtődobozával a fűnyíró akár 500 m²-es pázsitra is alkalmas. Az aerodinamikus házformának és a nagy gyűjtőnyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan felfogható, a kompakt fűgyűjtő doboz pedig hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel és hordozófogantyúval ellátott gyűjtődoboz megkönnyíti a munkát. Az összecsukható kormány, melyre kábeltehermentesítő van rögzítve helytakarékos tárolást tesz lehetővé.

 

AL-KO elektromos fűnyíró 3.82 E Easy vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a 3.82 E Easy elektromos fűnyírót most webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha még nagyobb kényelemre vágyik , akkor a 38.2 E Comfort (113852) típust ajánljuk.

Technikai adatok

Motorteljesítmény watt-ban 1 KW
Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 38 CM
Vágómélység min/max (mm) 20 - 75 MM
Állítható magasságú szár igen
Termékvonal Easy
Kar magasságának beállítása Egyszerű magasságbeállítás
Tolókar: fogantyú típusa Egyszerű fém fogantyú
Összecsukható tolókar nem
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszerv nélkül
Méretek.H(cm) doboz nélkül 127 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 97 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 41 CM
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Funkciók 2in1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 92
Kerékmeghajtás nincs
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Meghajtó típusa Elektromos
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Zajszint garantált LwA[db(A)] 94
Fűgyűjtővel Igen
Első kerékátmérő mm-ben 155 MM
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Golyóscsapágyas kerekek nem
K-érték (m/s^2) 1.5
Fűgyűjtő térfogat liter 45 L
Mulcsozás nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Nettó súly kg 15.1 KG
Kések száma 1 ST
Sebesség előremenetben maxkmh 2.5 KMH
Max Airflow Technology Nein
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Oldalkidobás nem
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 80
Hátsó kerékátmérő mm-ben 220 MM
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.