FŰNYÍRÓ 38.2 E COMFORT

Termék szám: 113852 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőteljes 1600 W teljesítményű motor
  • Kényelmes dupla kapcsoló a kényelmesebb használathoz
  • Robusztus műanyag/szövet fűdoboz doboz töltöttségi szintjelzővel
  • Központi vágási magasság állítás
  • Összecsukható fogantyú
  • A helytakarékos tárolás érdekében függőlegesen állítható
  • Mulcsozóékkel

Design – Újragondolva az AL-KO elektromos fűnyíró 38.2 E Comfort

Új tervezési formánk az elektromos fűnyíróink belépő szintű szegmensében is megjelenik. Elegáns, új dizájn magas elismerési értékkel párosul – új formatervezés.

38.2 E Comfor elektromos fűnyíró műszaki leírása


A károsanyag-kibocsátásmentes és csendes működésnek köszönhetően az elektromos fűnyíró tökéletes segítőtárs a gyepápoláshoz bármely lakóövezetben. 1600 W-os erős villanymotorjával kipufogógáz, motorolaj, melegedés és zaj nélkül mozog. A kábeles működtetés lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon anélkül, hogy aggódnia kellene a töltési idők vagy a tankolás miatt – és az akkumulátor vagy a benzintank extra súlya nélkül. Az eredmény: sima, zöld fűnyírás kis tömeggel és nagy vezetési kényelemmel.

A 38 cm-es vágásszélességű, kompakt 38.2 E comfort modell különösen lenyűgöző kompakt kialakításának köszönhetően, kiálló kerekek nélkül – ideális a sarkok széleihez közeli precíz nyíráshoz és a kis, kanyargós kertekhez. Erős hordozófogantyújával, központi vágási magasságával és alacsony, 15,4 kg-os súlyával számos kényelmi elemet építettünk be ebbe a fűnyíróba – ideális  kerttulajdonosok vagy idősek számára is. A maximális vezetési kényelem érdekében a kettős kapcsolót az ergonomikusan kialakított puha fogantyúhoz rögzítettük.

38 cm-es vágási szélességével és 45 literes műanyag gyűjtődobozával a fűnyíró akár 500 m²-es pázsitra is alkalmas. Az aerodinamikus házformának és a nagy gyűjtőnyílásnak köszönhetően a nyesedék optimálisan felfogható, a kompakt fűgyűjtő doboz pedig hatékonyan töltődik fel. Ezenkívül a töltésszint-jelzővel és hordozófogantyúval ellátott gyűjtődoboz megkönnyíti a munkát. A teljesen összecsukható kormány helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Ezenkívül függőlegesen is tárolható a kisebb helyigény és a könnyebb tisztítás érdekében.

AL-KO elektromos fűnyíró 38.2 E vásárlás és alternatívák


Vásárolja meg a 38.2 E Comfort elektromos fűnyírót most webáruházunkban vagy szakkereskedőinknél. Ha acélházas, 46 cm-es vágásszélességű elektromos fűnyírót szeretne, akkor a 46.4 E Comfort-t (113103) ajánljuk.

Technikai adatok

Motorteljesítmény watt-ban 1 KW
Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 38 CM
Vágómélység min/max (mm) 20 - 75 MM
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár igen
Kar magasságának beállítása Comfort magasságbeállítás
Tolókar: fogantyú típusa Standard fogantyú borítás
Összecsukható tolókar igen
Fűnyíró kijelző a kormányon Kezelőszerv nélkül
Méretek.H(cm) doboz nélkül 130 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 105 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 45 CM
Max Airflow Technology Nein
Funkciók 3in1
K-érték (m/s^2) 1.5
Kerékmeghajtás nincs
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Golyóscsapágyas kerekek nem
Oldalkidobás nem
Hátsó kerékátmérő mm-ben 220 MM
Nettó súly kg 15.4 KG
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Kések száma 1 ST
Fűgyűjtő térfogat liter 45 L
Mulcsozás igen
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Rezgés érték ahw (m/s^2) 2.5
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Gyűjtés igen
Első kerékátmérő mm-ben 155 MM
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 82
Sebesség előremenetben maxkmh 2.5 KMH
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Meghajtó típusa Elektromos
Fűgyűjtővel Igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.