FŰNYÍRÓ 4.20 P-S EASY

Termék szám: 113794 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Központi magasságállítás egy kézi fogantyúval
  • Optimális vágás-és gyűjtés az aerodinamikus háznak köszönhetően
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes munkához
  • XL kerekek a könnyű haladásért
  • Könnyű és mozgékony

Könnyű és fordulékony: Így jellemezhetők az Easy fűnyírók vonzó áron. Így válik a fűnyírás szórakozássá!


Benzines fűnyíró Easy 4.2 P-S

Az Easy 4.2 P-S fűnyíró lenyűgöző kiváló ár-teljesítmény arányával. A megbízható technológiájával az Easy 4.2 P-S benzines fűnyíró megkönnyíti az otthoni kerti munkát. Az aerodinamikus ház megkönnyíti a fűgyűjtést és gondoskodik a benzines fűnyíró hosszú élettartamáért.


Easy 4.2 P-S benzines fűnyíró technikai adatai

A benzines fűnyíró a 42 cm vágószélességével könnyű és mozgékony fűnyírást biztosít. A vágási magasság központilag 7 fokozatban és egy kézi fogantyúval 30 mm-75 mm között beállítható, hogy a vágási képet az Ön igényeinek megfelelően tudja alakítani. A könnyen indítható motor a Primer gyújtással akár 800 m² nagyságú fűfelület lenyírására alkalmas. Az ergonomikusan kialakított tolókar és a golyóscsapágyazott, gyepkímélő kerekek tovább növelik a kényelmet a munka során. Az aerodinamikus acéllemez háznak köszönhetően optimális vágási eredmény érhető el. Ezáltal az 50 literes fűgyűjtő kosarat ritkábban kell üríteni. Ehhez jön hozzá még a helytakarékos tárolás is.


Easy 4.2 P-S benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

Az Easy 4.2 P-S benzines fűnyírót egyszerűen megvásárolhatja webshopunkon keresztül. Az Easy 4.2 P-S benzines fűnyíró vonzó áron hatékonyan támogatja a kerti munkát. Nagyobb vágószélességű és kerékhajtású benzines fűnyírót szeretne? Akko Önnek az Easy 5.1 SP-S típust ajánljuk.

easy fűnyíró,akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm, al-ko motoros fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Vágómélység min/max (mm) 30 - 75 MM
Hengerűrtartalom ccm-ben 140
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
K-érték (m/s^2) 1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Bruttó súly kg 26.2 KG
Funkciók 2in1
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűgyűjtő telítettség jelző nincs
Fűgyűjtő anyaga Szövet
Állítható magasságú szár nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 3
Teljesítmény kW-ban 2 KW
Első kerékátmérő mm-ben 175 MM
Motorhengerek száma 1
Kések száma 1 ST
Gép teljesítmény kW-ban 2
Fűgyűjtő térfogat liter 50 L
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Mulcsozás nem
Fűnyíróház változat Classic
Hátsó kerékátmérő mm-ben 200 MM
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fordulatszám óra/perc 2850
Motor fajta 4 ütemű
Oldalkidobás nem
Termékvonal Easy
Márka AL-KO
Kerékmeghajtás nincs
Vágásszélesség cm-ben 42 CM
Nettó súly kg 23.1 KG
Alkalmas fűfelület m²-ben 800 QM
Golyóscsapágyas kerekek nem
Elektromos indítás nem
Rezgés érték ahw (m/s^2) 8.16
Meghajtó típusa Benzines
Összecsukható tolókar nem
Gyűjtés igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.