FŰNYÍRÓ 4.27 E PLUS CLASSIC

Termék szám: 113528 Szállításra kész
8% Spórol 59 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
Biztonsági kapcsoló, elengedéskor automatikusan leállítja a motort · Széles abroncsok kímelik a gyepet és oltimális vezetési kényelmet biztosítanak · Központi vágási magasság állítás erős rugók segítségével · Ergonómikusan formált összecsukható tolókar az egyszerű kezelhetőség illetve helymegtakarítás érdekében. · Optimális vágás és befogadás- az aerodinamikailag formált háznak és magas kiöntőrésznek köszönhetően · Szegély közeli nyirás-az optimális geometriailag kialakított háznak köszönhető · Nagy volumenű fűgyűjtő nagy nyílással a könnyebb kiürítés érdekében · Fűgyűjtő egyszerű összeszerelése (3-részes) · Könnyű szállítás, köszönhető az integrált fogantyúnak Stabil keréktengelyek akciós fűnyírók,elektromos fűnyírók,elektromos fűnyírók akció,fűnyíró elektromos ár,fűnyíró vásárlás, fűnyírók online,legjobb elektromos fűnyírók,legjobb fűnyírók,minőségi fűnyírók,

Technikai adatok

Hátsó kerékátmérő mm-ben 220
Meghajtó típusa Elektromos
Bruttó súly kg 18.5
Vágómélység min/max (mm) 0
Kerékmeghajtás nincs
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Első kerékátmérő mm-ben 160
Összecsukható tolókar igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Fűgyűjtő térfogat liter 48
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Golyóscsapágyas kerekek nem
Motorteljesítmény watt-ban 1600
Vágásszélesség cm-ben 42
Alkalmas fűfelület m²-ben 600
Márka AL-KO
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Mulcsozás nem
Gyűjtés igen
Kések száma 1
Nettó súly kg 16.5
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Funkciók 2in1

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.