FŰNYÍRÓ 4.27 E PLUS CLASSIC

Termék szám: 113528 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
Biztonsági kapcsoló, elengedéskor automatikusan leállítja a motort · Széles abroncsok kímelik a gyepet és oltimális vezetési kényelmet biztosítanak · Központi vágási magasság állítás erős rugók segítségével · Ergonómikusan formált összecsukható tolókar az egyszerű kezelhetőség illetve helymegtakarítás érdekében. · Optimális vágás és befogadás- az aerodinamikailag formált háznak és magas kiöntőrésznek köszönhetően · Szegély közeli nyirás-az optimális geometriailag kialakított háznak köszönhető · Nagy volumenű fűgyűjtő nagy nyílással a könnyebb kiürítés érdekében · Fűgyűjtő egyszerű összeszerelése (3-részes) · Könnyű szállítás, köszönhető az integrált fogantyúnak Stabil keréktengelyek akciós fűnyírók,elektromos fűnyírók,elektromos fűnyírók akció,fűnyíró elektromos ár,fűnyíró vásárlás, fűnyírók online,legjobb elektromos fűnyírók,legjobb fűnyírók,minőségi fűnyírók,

Technikai adatok

Márka AL-KO
Motorteljesítmény watt-ban 1 KW
Vágásszélesség cm-ben 42 CM
Vágómélység min/max (mm) 20 - 70 MM
Termékvonal Comfort
Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar igen
Méretek.H(cm) doboz nélkül 127 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 108 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 45 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 96
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Nettó súly kg 16.5 KG
Oldalkidobás nem
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Sebesség előremenetben maxkmh 2.5 KMH
Fűgyűjtő térfogat liter 48 L
Meghajtó típusa Elektromos
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 85
Alkalmas fűfelület m²-ben 600
Első kerékátmérő mm-ben 160 MM
Gyűjtés igen
Funkciók 2in1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűgyűjtővel Igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 220 MM
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Kerékmeghajtás nincs
Kések száma 1 ST
Fűgyűjtő ház anyaga műanyag
Golyóscsapágyas kerekek nem
Mulcsozás nem
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.