FŰNYÍRÓ 4.62 P-A CLASSIC

Termék szám: 123002 Szállításra kész
10% megtakarítás 104 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Gyorsindítású rendszer (QSS) a motor gyors indításához
  • Optimális vágás-és gyűjtés az aerodinamikus háznak köszönhetően
  • Nagy fűgyűjtő szintjelzővel és nagy ürítőnyílással
  • Ergonomikusan kialakított tolókar a fáradságmentes munkáért
  • Golyóscsapágyazott kerekek a könnyű toláshoz
  • Quick Start System (QSS) a motor gyors indításához

Szilárd technológia - az AL-KO benzines fűnyíró Classic 4.62 P-A

A megbízható és hatékony funkciókkal, valamint az innovatív technológiával a Classic 4.62 P-A benzines fűnyíró megkönnyíti a munkát a kertben. Az AL-KO Classic 4.62 P-A technológiát Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Alacsony súlyának és jó felszerelésének köszönhetően megbízható partnere a kertben.

Megfizethető és megbízható

A  kerékbeállítással 7 fokozatban állíthatja be a vágási magasságot 2,5-7 cm között. A 46 cm-es vágási szélességével a benzines fűnyíró hatékony fűnyírást biztosít az akár 1100 m²-es kertekben.

A Classic 4.62 P-A 1,9 kW-os AL-KO Pro 125 QSS benzinmotorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. A Quick Start rendszernek köszönhetően gyorsan elindul. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a golyóscsapágyazott gyepbarát kerekek tovább növelik a kényelmet munka közben. A magas, aerodinamikus és tartós acéllemezháznak köszönhetően a Classic 4.62 P-A fűnyíró különösen jól összegyűjti a füvet. Ennek eredményeként a 65 l-es telítettségjelzővel ellátott fűgyűjtőt csak nagyon ritkán kell ürítenie. A szállítás során az integrált stabil első fogantyú támogatja Önt.

 

AL-KO benzines fűnyíró Classic 4.62 P-A – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Classic 4.62 P-A benzines fűnyírót webáruházunkban. Ha a kényelmes kerékhajtású modellt részesíti előnyben, javasoljuk a Classic 4.62 SP-A (123003)

 

Technikai adatok

Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gyűjtés igen
Max Airflow Technology Nein
Fűgyűjtő térfogat liter 65
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Fűnyíróház változat Classic
Kerékmeghajtás nincs
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Kések száma 1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Vágómagasság beállítás Kerekenként, 7 fokozatban
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Mulcsozás nem
Gép teljesítmény kW-ban 1.9
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtővel Igen
K-érték (m/s^2) 2
Funkciók 2in1
Meghajtó típusa Benzines
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Golyóscsapágyas kerekek igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Első kerékátmérő mm-ben 180
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Vágásszélesség cm-ben 46
Vágómélység min/max (mm) 30 - 75
Teljesítmény kW-ban 1.9
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 123
Fordulatszám óra/perc 2850
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Állítható magasságú szár nem
Összecsukható tolókar igen

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.