FŰNYÍRÓ 46.0 SPI-A COMFORT

Termék szám: 119940 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Erőt kímélő kerékhajtás 1-fokozatban
  • Elektromos indítás gyújtáskulccsal modern Li-Ion-technológiával
  • Kényelmes, központi vágómagasság állítás
  • Acéllemez ház MaxAirflow-technológiával a jobb vágó és gyűjtő tulajdonságáért
  • Ergonomikusan kialakított tolókar kényelmes fogantyúval
  • XXL kerekek az egyszerű haladásért
  • Fűgyűjtő telítettségjelzővel
  • Elülső hordozófogantyú a könnyű szállításhoz

 

Rendkívül innovatív és modern design - mindezt magában foglalja a "Comfort" benzines fűnyíró és ezzel ideális partnerévé válik a gyepápolásban.

 

 

Benzines fűnyíró Comfort 46.0 SPI-A

Innovatív és kényelmes, így lehet jellemezni a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyírót az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A válogatott komponensek és anyagok növelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Comfort" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet. A megbízható és hatékony tulajdonságaival továbbá az innovatív technológiával a Comfort 46.0 SPI-A megkönnyíti a kertben végzett munkáját.

 

 

 

Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró technikai adatai

 

Mozgékony és kényelmes használat. 46 cm vágószélességével a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró a közepes méretű kertekben is (akár 1400 m² gyepfelületig) gyors haladást biztosít .A vágómagasság állítás központilag 7 fokozatban 30 mm-80 mm-ig történik. Az 2,6 kW erős AL-KO Pro 170 motor az innovatív E-Start technológiával az indítást gyerekjátékká teszi. Az 1 fokozatú kerékhajtás és az XXL - kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben fáradságmentesen végezhető. A 3INONE funkció magába foglalja a vágást, a gyűjtést és a mulcsozást. Az ergonomikusan kialakított tolókar munka közben emeli komfort érzetünket. A levágott fű az extra magas acéllemez ház révén, a MaxAirflow technológiának köszönhetően, a 60 literes, telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni.

 

Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró vásárlása és alternatívák

 

Vásárolja meg a Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt . A Comfort 46.0 SPI-A benzines fűnyíró hatékonyan támogatja a kerti munkát. 51 cm vágószélességű benzines fűnyírót szeretne? Akkor Önnek az 51.0 SP-B benzines fűnyírót ajánljuk.

 

Technikai adatok

Márka AL-KO
Teljesítmény kW-ban 2.6 KW
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Motor típus 029
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 166
Fordulatszám óra/perc 2850
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Comfort
Összecsukható tolókar igen
Oldalkidobás nem
Nettó súly kg 37.2 KG
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Fűnyíróház változat Highline
Gép teljesítmény kW-ban 2.6
K-érték (m/s^2) 2
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Kések száma 1 ST
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Mulcsozás igen
Zajszint mért LwA[dB(A)] 93
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Gyűjtés igen
Kés típus gyémánt csiszolt
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Funkciók 3in1
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 83
Max Airflow Technology Ja
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Golyóscsapágyas kerekek igen
Fűgyűjtővel Igen
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Meghajtó típusa Benzines
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Használati utasítások Letöltés (4.87MB)
Letöltés (6.42MB)
Letöltés (24.72MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (526.49KB)
Biztonsági adatlapok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.