Fűnyíró 46.5 Li Sp Moweo Akku

Fűnyíró 46.5 Li Sp Moweo Akku

Termék szám: 119707
NoStockAndUnderStockNotAllowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Včetně 2 akumulátorů a nabíječky s krátkou dobou nabíjení - cca 90 minut

Technikai adatok

Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 30.3 KG
Fűgyűjtő térfogat liter 70 L
Töltési idő 4.0Ah percben 90 MIN
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Alkalmas fűfelület m²-ben 600 QM
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Vágómagasság beállítás Egyéni/ tengelyenként,7 fok.
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Golyóscsapágyas kerekek Nem
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Doboz méret hossza (cm) 88 CM
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Márka AL-KO

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.