FŰNYÍRÓ 468 P-A BIO SILVER

Termék szám: 119836 Szállításra kész
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Mulcsozás és oldalkidobás lehetséges
  • Kényelmes vágómagasság állítás
  • Jobb mulcsozási eredmény a speciális fűnyíróház geometriának köszönhetően
  • Fűkímélő XL-kerekek

A mulcsozás ökológiai gyepápolás minden kert számára. Az AL-KO Silver benzines fűnyírói tökéletes partnerek ebben.


Silver 468 P-A Bio benzines mulcsozó fűnyíró

Németországban tervezve, Ausztriában gyártva, acéllemez vágóház és AL-KO Pro Motor: Mindezek a tulajdonságok teszik az AL-KO mulcsozó fűnyíróit hosszútávú specialistává a fű mulcsozásához. A fejlett technológia és a jól ismert AL-KO minőség biztosítja a magas szintű igényeket az hobbi kertészek számára.


Silver 468 P-A Bio benzines mulcsozó fűnyíró

A 46 cm vágómagasság hatékony akár 1100 m² fűfelület hatékony megmunkálását teszi lehetővé. A mulcsozó fűnyíró vágómagassága 4 fokozatban, 30 mm-től 85 mm-ig állítható be. A mulcsozó fűnyíróval lehetséges továbbá a levágott fű oldalra dobása. Egyszerű munkát tesz lehetővé mindenekelőtt az ergonomikus kialakítású tolókar továbbá a fűkímélő , könnyű XL kerekek.


Silver 468 P-A Bio benzines mulcsozó fűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg a Silver 468 P-A Bio benzines mulcsozó fűnyírót egyszerűen webshopunkon keresztül vagy találja meg az Önhöz legközelebb található szakkereskedőt. A Silver 468 P-A Bio mulcsozó fűnyíró hatékony támogatást nyújt az ökológiai gyepápolásban. Elsőkerék meghajtású benzines mulcsozó fűnyírót szeretne? Akkor Önnek a Silver 468 SP-A Bio benzines mulcsozó típust ajánljuk.

akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko benzines fűnyíró benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko,al-ko motoros fűnyíró, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,fémházas benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró,

Technikai adatok

Összecsukható tolókar igen
Gyűjtés nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Vágómélység min/max (mm) 30 - 85
Motor fajta 4 ütemű
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400
Motorhengerek száma 1
Automata szivatóval felszerelt Igen
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Teljesítmény kW-ban 1.9
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205
Márka AL-KO
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Fordulatszám óra/perc 2850
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Hengerűrtartalom ccm-ben 123
Golyóscsapágyas kerekek nem
Oldalkidobás igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Vágásszélesség cm-ben 46
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Gép teljesítmény kW-ban 1.9
Elektromos indítás nem
Meghajtó típusa Benzines
Kerékmeghajtás nincs
K-érték (m/s^2) 2
Szivató nem
Funkciók 2in1
Mulcsozás igen
Első kerékátmérő mm-ben 205
Állítható magasságú szár nem
Vágómagasság beállítás Tengelyenként, 4 fokozatban
Termékvonal Comfort
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.