FŰNYÍRÓ 4710 P-A SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127580 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Tartós acéllemez ház a kiváló nyírási és gyűjtési tulajdonságok melletti, hosszú élettartamért
  • Ergonomikus kialakítású tolókar a fáradtságmentes fűnyírásért
  • 60 literes, telítettségjelzővel és nagy dobozürítővel ellátott fűgyűjtő kosár
  • Golyóscsapágyas kerekek a könnyű tolásért

A kizárólag szakkereskedésekben kapható, a solo by AL-KO termékcsaládba tartozó benzines fűnyírók kiváló kényelmet kínálnak, továbbá kiváló minőségük és hosszú élettartamuk révén tűnnek ki.


A 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró

A masszív, nagy teljesítményű benzines fűnyíró. A „Németországban tervezve” és „Ausztriában gyártva” vezérelveknek köszönhetően, ennél a terméknél garantált a minőség és a hosszú élettartam. A 4710 P-A típusú solo by AL-KO fűnyíró számára a megbízhatóság nem idegen fogalom.


A 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró műszaki leírása

A 46 cm-es vágási szélességnek köszönhetően a 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró ideális társ a közepes, legfeljebb kb. 1 100 m2 nagyságú kertek számára. A 7 fokozatban, 20 mm és 70 mm között beállítható vágási magasság egyeskerék segítségével állítható be. Az 1,9 kW-os teljesítményű, OHV-technológiával működő AL-KO Pro motor a felső szelepek révén kiváló hatásfokot ér el. A nagy méretű, csapágyazott kerekek és az ergonomikus kialakítású tolókar fokozza a kényelmet a 4710 P-A típusú solo by AL-KO fűnyíró működtetése során. A stabil acéllemez ház pedig a ház áramvonalasságának köszönhetően különösen hatékony fűgyűjtést tesz lehetővé. A levágott fű a 60 liter űrtartalmú műanyag fűgyűjtő kosárba kerül.


A 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró megvásárlása és alternatív lehetőségek

Vásárolja meg a 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyírót az Önhöz legközelebb található szakkereskedőnél. A 4710 P-A típusú solo by AL-KO benzines fűnyíró hatékony, kedvező árú segítség az Ön kertjéhez.
Briggs&Stratton motorral ellátott benzines fűnyírót szeretne? Akkor a 4738 SP típusú solo by AL-KO benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

akciós benzines fűnyíró,al ko benzines fűnyíró,benzines fűnyíró 46 cm,al ko benzines fűnyíró, benzines fűnyíró akció,benzines fűnyíró akciók,benzines fűnyíró al-ko, benzines fűnyíró fűgyűjtős,benzines fűnyíró használata,benzines fűnyíró outlet, benzines fűnyíró webshop,benzines fűnyíró,legolcsóbb benzines fűnyíró, al-ko motoros fűnyíró,

Technikai adatok

Márka solo by AL-KO
Kerékmeghajtás nincs
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 84
Motor fajta 4 ütemű
Összecsukható tolókar igen
Állítható magasságú szár igen
Bruttó súly kg 32.8 KG
Vágásszélesség cm-ben 46 CM
Kés típus gyémánt csiszolt
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Nettó súly kg 27.5 KG
K-érték (m/s^2) 2
Rezgés érték ahw (m/s^2) 6
Alkalmas fűfelület m²-ben 1400 QM
Fűgyűjtő térfogat liter 60 L
Gép teljesítmény kW-ban 1.9
Teljesítmény kW-ban 1.9 KW
Automata szivatóval felszerelt Igen
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Hátsó kerékátmérő mm-ben 205 MM
Motorhengerek száma 1
Mulcsozás nem
Zajszint mért LwA[dB(A)] 94
Termékvonal Easy
Gyűjtés igen
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Oldalkidobás nem
Fordulatszám óra/perc 2850
Funkciók 2in1
Vágómélység min/max (mm) 25 - 75 MM
Fűgyűjtővel Igen
Vágómagasság beállítás Kerekenként, 7 fokozatban
Golyóscsapágyas kerekek igen
Kések száma 1 ST
Hengerűrtartalom ccm-ben 123
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Első kerékátmérő mm-ben 180 MM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 95
Fűnyíróház változat Highline
Motor típus 026
Meghajtó típusa Benzines
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.