FŰNYÍRÓ 5.12 SP-B CLASSIC

Termék szám: 123007 Csak 6 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Golyóscsapágyazású kerekek a könnyű toláshoz
  • Optimális vágási és gyűjtési eredmények az aerodinamikai házforma kialakításnak köszönhetően
  • Fűgyűjtő szintjelzővel és nagy ürítőnyílással
  • Hátsókerék-meghajtás 1 sebességes
  • Praktikus első fogantyú
  • Központi vágási magasság állítás
  • Ergonomikus kialakítású tolókar kényelmes fogantyúval

Gyakran vásárolják együtt

204 900 Ft
Ez a termék
8 990 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

213 890 Ft *

Szilárd technológia - az AL-KO benzines fűnyíró Classic 5.12 SP-B

A megbízható és számos hatékony funkcióval, valamint az innovatív technológiával a Classic 5.12 SP-B benzines fűnyíró megkönnyíti a munkát az kertben. Az AL-KO Classic 5.12 SP-B technológiáját Németországban fejlesztették ki és Ausztriában gyártják. Tartós konstrukciójának és jó felszerelésének köszönhetően megbízható partnere a kertben.

Megfizethető és megbízható 

A kényelmes központi vágási magasság beállításával a vágási magasságot 7 fokozatban állíthatja be 3,0-8,0 cm között. Az 51 cm-es extra nagy vágási szélességével és az energiatakarékos 1 sebességes kerék-meghajtással a benzines fűnyíró hatékony nyírást biztosít az akár 1800 m²-es kertekben.

A Classic 5.12 SP-B 2,3 kW-os Briggs&Stratton 625 EXI benzinmotorral rendelkezik, amely hosszú élettartamú és megbízhatóan indul. Az ergonomikus kialakítású tolókar és a golyóscsapágyas gyepbarát XXL járókerék tovább növelik a kényelmet munka közben. A nagy kerekek miatt a fűnyíró jobb tapadással rendelkezik, ugyanakkor a gyepet megkíméli. A magas, aerodinamikus és tartós acéllemezháznak köszönhetően a Classic 5.12 SP-B fűnyíró különösen jól gyűjti a füvet. Ennek eredményeként a 65 l-es gyűjtőkosarat is ritkábban kell kiürítenie . Robusztus fogantyú a kényelmes szállítás érdekében.

AL-KO benzines fűnyíró Classic 5.12 SP-B – vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a Classic 5.12 SP-B benzines fűnyírót webáruházunkban. Ha a Classic sorozatból szeretne egy kisebb, 46 cm-es vágási szélességű modellt, javasoljuk a Classic 4.62 SP-B Plust (123006)

Technikai adatok

Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 51 CM
Motor típus B&S 625EXi
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Motor fajta 4 ütemű
Fordulatszám óra/perc 2900
Motorhengerek száma 1
Elektromos indítás nem
Automata szivatóval felszerelt Igen
Termékvonal Easy
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Kerékmeghajtás 1 sebességes kerékmeghajtás
Fűgyűjtő anyaga Műanyag
Sebesség előremenetben maxkmh 3.5 KMH
Nettó súly kg 32.9 KG
Első kerékátmérő mm-ben 200 MM
Hátsó kerékátmérő mm-ben 280 MM
Fűgyűjtő térfogat liter 65 L
Mulcsozás opcionális
Fűnyíróház változat Classic
Kések száma 1 ST
Fűgyűjtővel Igen
Max Airflow Technology Nein
Meghajtó típusa Benzines
Gyűjtés igen
Golyóscsapágyas kerekek igen
Oldalkidobás nem
Kés típus gyémánt csiszolt
Funkciók 2in1
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Vágómagasság beállítás Központi, 7 fokozatban
Fűnyíró indítás kikapcsolható nem
Gép teljesítmény kW-ban 2.3
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.