FŰNYÍRÓ ROBOLINHO 800 W

Termék szám: 119999 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Használata nagyon egyszerű az AL-KO inTouch alkalmazáson keresztül a WLAN hálózatán. A Gateway átjáró és a Dongle antenna már nem szükséges
  • Teljesen automatikus vágás 800 m² területig. Csöndes működés 60 dB-el(A)
  • A biztonsági érzékelő véd a sérüléstől és a lopástól
  • Négyszeres késélettartam a mind balos, mind jobbos járásra kialakított geometria által
  • Hatékony dupla késes vágómű. 45%-os kapaszkodó képesség a nagy tapadású kerekeknek köszönhetően
  • Nagy mozgékonyság és kis súly. 60 cm átjárókon is átfér és kis sarkokba is bemegy
  • A határolókábelt (130 m) és talajszöget (90 db) is tartalmaz a szállítási csoma

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 800 W robotfűnyíró teljesen automatikusan ápolja az Ön kertjét Élvezze a szabadidőt, mialatt a robotfűnyíró az okos kert összeköttetéssel hatékonyan levágja a füvet.

Csatlakozás: Az új applikáció  képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás:AL-KO inTouch applikációval WiFi-n vagy  Amazon Alexa-n keresztül lehet.

 

A fűnyíró csoda Smart Garden ( okos kert ) összeköttetéssel - Robolinho® 800 W robotfűnyíró

A Robolinho® 800 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening )  összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.

 

Robolinho® 800 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 800 W -vel  az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardvernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB elektromotor adja, amely az energiáját egy 20 V / 2,5 Ah erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti.  A kifinomult mozgástechnológia a 22 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 800 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 45%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak.

 

Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az  AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System)  tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a  fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 800 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

 

Robolinho® 800 W robotfűnyíró vásárlása és alternatívák

Vásároljon Robolinho® 800 fűnyírórobotot egyszerűen a web shopunkból vagy keresse meg az Önhöz eső legközelebbik kereskedőt. Szakkereskedőink segítenek a komplett telepítésben. A Robolinho® 800 W környezetbarát támogatást nyújt a gyep ápolásához. 

500 m² nagyságú gyepterülete van ? Akkor Önnek az AL-KO Robolinho® 500 W W típust ajánljuk.

 

Előnyünk az Ön számára

Smart Garden kapcsolat: Az új applikáció  képes Robolinho® -val a kert okosan gondozható és az intelligens kert valósággá válik. Irányítás: az AL-KO inTouch alkalmazáson a WLAN házi hálózatán és az  Amazon Alexán keresztül lehetséges.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Vágásszélesség cm-ben 22 CM
Vágómélység min/max (mm) 25 - 55 MM
Termékvonal Premium
Méretek.H(cm) doboz nélkül 62.5 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 29 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 44 CM
Belépési pontok száma 3
Meghajtó típusa Akkus
Nettó súly kg 7.4 KG
Sebesség előremenetben maxkmh 0.97 KMH
Akku ( belső ) feszültség V 20 V
Kapcsolatképesség AL-KO Connect WLAN
Vágómagasság beállítás Manuális - fokozat nélküli
Esőérzékelő Nincs
GT_ECO_MODE No
Zajszint garantált LwA[db(A)] 60
Akku (belső) min. működ. Idő 55 MIN
Zajszint mért LwA[dB(A)] 58
Akku kapacítás ( belső ) Ah 2.5
Belső akku min. töltési ideje 50 MIN
GT_SMART_PARTNER_INTEGRATIONEN 004, 002, 003
Kések száma 4 ST
Max.emelkedőképesség %-ban 45 %
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.