Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A Black Edition

Termék szám: 119989 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
  • Legnagyobb kényelem az egyszerű és áttekinthető kezelésnek köszönhetően
  • <Oldalkidobós traktor 3in1 funkcióval: vágás, oldalkidobás és mulcsozás
  • Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű
  • <Kényelmes, lábbal vezérelhető hidrosztatika
  • Széles kerekek az optimális haladásért
  • <Optimális üléshelyzet a mély, kényelmes átmenettel
  • Egyszerű átalakítás téli üzemeltetéshez (hótoló lappal)
  • Mulcsfunkció szerszám nélkül átállítható


Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát az AL-KO Black Edition fűnyíró traktorunkkal. AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition mindenekelőtt a nagy mozgékonysága által lesz megnyerő. A megbízható, erős AL-KO Pro 450 Motor ideális partnere a közepes méretű kerteknek.

 

 

Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A HDS Black Edition

 

Kiváló minőségű alkatrészek, Németországi tervezés és Ausztriai gyártás: így mutatható be AL-KO 15-93.1 HDS-A mint exkluzív Black Edition fűnyíró traktor. Az oldalkidobónak köszönhetően nincs szükség a fűgyűjtőkosár ürítésére, így aztán, még a nagyobb területeket is gyorsan meg lehet műveltetni vágási meneteben. A fűnyíró traktor nagy mozgékonysággal rendelkezik és így a legtöbb kertben kényelmesen használható. Számos tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a rendrakó, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű teszi multi funkcionálissá mind nyáron mind télen. Ha kedvező árú, minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban.

 

Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A Black Edition technikai adatai

 

Fűnyíró traktorunk a Black Edition termékvonalból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a nagy méretű kertek hatékony és gyors fűnyírására. Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor egy 8,5 kW-os AL-KO Pro-450 motorral működik. A vágómagasság gyorsan és egyszerűen egy fogantyúval, 6 fokozatban , 30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. Ezáltal gyorsan tisztítható és gyorsan elvégezhető a kés szervizelése.

 

Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapot lehet rászerelni. Olyan tartozékokkal, mint a kerti henger a fűnyíró traktor további munkavégzést tesz lehetővé nyáron is. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és gördülékeny haladást biztosítanak. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.

 

 

Fűnyíró traktor AL-KO T15-93.1 HDS-A Black Edition vásárlása és alternatívák

 

Az AL-KO T 15-93.1 HDS-A Black Edition fűnyíró traktor az Ön kedvező árú partnere a nagy fűfelületek vágásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredmények: fedezze fel a fűnyírás szép oldalát. Ha Ön egy fűnyíró traktort keres fűgyűjtő kosárral, akkor Önnek az AL-KO T 15-93.9 HD-A Black Edition típust ajánljuk.
Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával az AL-KO Black Editon fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.

 

Technikai adatok

Munkaszélesség cm-ben 93
Alkalmas fűfelület m²-ben 4500
Automata szivatóval felszerelt Nem
Oldalkidobás igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Gyűjtés nem
Vágómű fajtája Standard
Üzemanyag térfogat liter 7
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
K-érték (m/s^2) 2
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
Vágásszélesség cm-ben 93
Funkciók 2in1
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Gép teljesítmény kW-ban 8.5
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Szivató nem
Motor fajta 4 ütemű
Kések száma 2
Hengerűrtartalom ccm-ben 452
Fordulatszám óra/perc 2900
Márka AL-KO
Sebesség előremenetben maxkmh 8
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
Motorhengerek száma 1
Sebesség hátramenetben max kmh 3.5
Késkupplung fajtája elektromágneses
Motor típus 024
Fényszóró 004
Kijelző módja Nincs
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T2
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Mulcsozás igen
Teljesítmény kW-ban 8.5
Termékvonal Easy
Elektromos indítás igen
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Letöltés 2 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.