FŰNYÍRÓ TRAKTOR T16-93.7 HD V2 COMFORT

Termék szám: 127443 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
5% megtakarítás 1 199 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Nagy lábtér és mélyebb, kényelmesebb hozzáférés
  • Golyóscsapágyas, megbízható 2 késes vágómű
  • Kényelmes, állítható ülés
  • Széles kerekek az optimális haladásért
  • Fényszóró LED izzókkal

 

Fedezze fel a fűnyírás szép oldalát solo® by AL-KO fűnyíró traktorainkkal. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor ideális partnere a gazdasági kerteknek.

 

 

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort

 

Kiváló minőségű alkatrészek, Németországi tervezés és Ausztriai gyártás: így mutatható be a T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor. A nagy felületeket hatékonyan és mindenekelőtt kényelmesen tudja lenyírni ezzel a nagy teljesítményű fűnyírótraktorral. Számos tartozék mint pl. a mulcsozó ék, a rendrakó, a hótoló lap és mindenekelőtt a könnyen kivehető vágómű teszi multi funkcionálissá mind nyáron mind télen. Ha szinte minden célra alkalmazható fűnyíró traktort keres, ezzel a termékkel jár a legjobban.

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort technikai adatai

A sokoldalú erőcsomagunk a Comfort termékcsaládból a 93 cm-es vágószélességével tökéletesen alkalmas a nagy kertek hatékony és gyors fűnyírására. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor működését egy 9,6 kW-os, 2 hengeres Briggs&Stratton-Motor biztosítja. A vágómagasság egy fogantyúval, 6 fokozatban ,30-80 mm-ig állítható. Az acéllemezből készült hosszú életű vágómű 2 kést tartalmaz és egyszerű fogantyúval lehet kiszedni. A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor elejére télen egy hótoló lapot lehet rászerelni. A 18 colos extra nagy gumiabroncsok minden felületen és minden terepen jó tapadást és haladást biztosítanak. Az állítható vezető ülésből közvetlenül,egy teleszkópos karral a 220 literes fűgyűjtő egyszerűen kiüríthető. További előnyt kínál mind a jól kézre álló kormánykerék mind az áttekinthető kezelőszervek.

 

Fűnyíró traktor T16-93.7 HD V2 Comfort vásárlása és alternatívák

 

A T16-93.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor ideális partner a nagy fűfelületek vágásához. Kényelmes, hatékony és kiváló eredmények: fedezze fel a fűnyírás szép oldalát. Ha 103 cm vágószélességű oldalkidobós traktort keres, akkor Önnek a T16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktort ajánljuk. Tippünk: A széleskörű tartozék kínálatával a solo® by AL-KO fűnyíró traktor egy igazán sokoldalú partner, mely télen-nyáron jó szolgálatot tesz Önnek.

 

 

Technikai adatok

Kijelző módja Nincs
Zajszint garantált LwA[db(A)] 100
Alkalmas fűfelület m²-ben 6000
Gyűjtés igen
Sebesség előremenetben maxkmh 9
Rezgés érték ahw (m/s^2) 4
K-érték (m/s^2) 2
Sebesség hátramenetben max kmh 4
Fényszóró 003
Fűgyűjtő térfogat liter 220
Gép teljesítmény kW-ban 9.6
Elektronikus fűgyűjtő ürítés nem
Mérési eltérés KpA[dB(A)] 2
GT_DIFFERENZIALSPERRE 002
Fűgyűjtővel Igen
Fűgyűjtő telítettség jelző van
Késkupplung fajtája elektromágneses
Vágómű fajtája Standard
Vágómagasság beállítás Központi, 6 fokozatban
Kések száma 2
Fűnyíró indítás kikapcsolható igen
Hangnyomás mért LpA[dB(A)] 90
Hátsó kerék átmérő coll-ban 18X8.5-8
Zajszint mért LwA[dB(A)] 98
Hajtómű Láb vezérelt hidrosztatika T3
Mulcsozás opcionális
Oldalkidobás nem
Fűgyűjtő anyaga Szövet kemény tetővel
Márka solo® by AL-KO
Termékvonal COMFORT pro
Munkaszélesség cm-ben 93
Vágásszélesség cm-ben 95
Motor típus B&S Intek 7160
Teljesítmény kW-ban 9.6
Motor fajta 4 ütemű
Hengerűrtartalom ccm-ben 656
Fordulatszám óra/perc 2600
Motorhengerek száma 2
Elektromos indítás igen
Automata szivatóval felszerelt Nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)
Letöltés 1 (0.00 B)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés 0 (0.00 B)Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.