AL-KO FŰNYÍRÓKÉS 53 CM ALU

Termék szám: 119167 Csak 8 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
 • kés, kés fűnyíróhoz, , kés fűnyíróhoz, tartalék kés tartalék kés fűnyíróhoz, gyári kés, kés gyári

Gyakran vásárolják együtt

15 990 Ft
Ez a termék
15 990 Ft
Csak 8 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

31 980 Ft

az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség
119579
Lawnmower 5304 Vs Alu Powerline Részletek
119580
Lawnmower 5304 Vsc Alu Powerline Részletek
 • Különlegesen edzett acélból készült kés
 • Rendkívül hosszú éltartam
 • Könnyen cserélhető
 • Vágásszélesség: 52 cm

 • A következő modellekhez:

  • Aluline 530 BRV
  • Highline 533 VS Alu
  • Powerline 5300 BRV Alu
  • Powerline 5300 BRVC Alu
  • solo® by AL-KO 5375 VS Alu
  • solo® by AL-KO 5375 VSC Alu

  Tartalék kés benzines fűnyíróhoz

  Eredeti AL-KO tartalék kés alumíniumházas benzines fűnyíróinkhoz. A különlegesen edzett, 52 cm vágási szélességű kés rendkívül hosszú éltartammal rendelkezik, így még intenzív igénybevétel esetén is egyformán tiszta és egyenletes vágásképet garantál. A vágókést ezért kevésbé gyakran kell cserélni. Ha mégis sor kerülne rá, akkor a csere csupán néhány kézmozdulattal elvégezhető.


  Tartozékok vásárlása benzines fűnyírókhoz

  Vásároljon eredeti AL-KO tartozékokat – itt, a webáruházban vagy szakkereskedésben. AL-KO benzines fűnyírójához speciális tartalék késekből, mulcsozó készletekből, motorolajokból és további tartozékokból válogathat.

  ...

  Technikai adatok

  Termék szám 119167
  EAN 4003718348286
  Márka AL-KO

  Mowing System

  Vágásszélesség cm-ben 52 CM

  Szereti a sütiket?

  Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

  Adat használat

  Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

  Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.