GASGRILL MB4000 MASPORT VAR -PL

Termék szám: 134223 Szállításra kész
9% megtakarítás 234 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

234 900 Ft 212 900 Ft
Ez a termék
39 900 Ft
Csak 7 db van raktáron
21 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

274 700 Ft *

Technikai adatok

Oldalsó égő igen
Oldalsó égő teljesítménye (kW) 3
Hátsó fali kerámia égő nem
BBQ megvilágított tekerőgombok Nem
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Főégő teljesítménye (kW) 3.5
Főégők száma 4
Ház színe SCHWARZ
Márka Masport

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.