GASGRILL MB4000 MASPORT VAR -PL

Termék szám: 134223 Csak 9 db van raktáron
7% JAVASOLT FOGYASZTÓI ÁRHOZ KÉPEST 239 900 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség

Gyakran vásárolják együtt

239 900 Ft 222 900 Ft
Ez a termék
42 900 Ft 39 990 Ft
Csak 7 db van raktáron
22 900 Ft 19 990 Ft
Csak 10 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

282 880 Ft *

Technikai adatok

Márka Masport
Főégők száma 4
Oldalsó égő teljesítménye (kW) 3 KW
Nettó súly kg 55 KG
Ház színe SCHWARZ
Főégő teljesítménye (kW) 3.5 KW
Hátsó fali kerámia égő nem
Fűgyűjtő ház anyaga acél
Oldalsó égő igen
BBQ megvilágított tekerőgombok Nem
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.