AL-KO GYEPSZELLŐZTETŐ HENGER ÚJ

Termék szám: 113621 Szállításra kész
OxSaleableIsNotOne: 0 az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • A talajlazító henger könnyedén, szerszám használata nélkül kicserélhető a gyepszellőztető hengerre
  • 40 acélrugóból készült fog
  • A gyepszellőztető henger kíméletesen gondoskodik a pázsitról. Csak gyengéden karcolja meg a gyepet. Használatával a víz és a tápanyagok jobban behatolnak a talajba
113574
AL-KO AKKUS TALAJLAZÍTÓ SF 4036 Részletek
113728
AL-KO TALAJLAZÍTÓ 36.8 E COMBI CARE COMFORT SZETT Részletek

 Gyepszellőztető henger a 36.8 E típusú elektromos talajlazítóhoz.

...

Technikai adatok

Termék szám 113621
EAN 4003718058604
Márka AL-KO

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (10.17MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.