GYŰJTŐZSÁK - KÉZI FŰNYÍRÓ 28 CM

Termék szám: 113867 Csak 4 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Fűgyűjtő az AL-KO Razor Cut 28.1 HM Easy hengerkéses fűnyíróhoz.Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
  • Kis tömeg- csak 0,7 kg
  • Praktikus fémkampóval a hengerkéses fűnyíróhoz történő könnyű be-és kiakasztáshoz
  • Masszív szövetből készült fűgyűjtő fém kerettel

Gyakran vásárolják együtt

12 990 Ft
Ez a termék
26 900 Ft
Szállítható

Az összes termék teljes ára

39 890 Ft *

Grass catcher box for the AL-KO Easy 28.1 HM Hand Mower.

  • Strong grass catcher made of fabric with metal frame
  • Low weight - only 0.7 kg
  • With practical metal hook for easy hanging and unhooking on the cylinder mower

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.