GYŰJTŐZSÁK - KÉZI FŰNYÍRÓ 28 CM

Termék szám: 113867 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Fűgyűjtő az AL-KO Razor Cut 28.1 HM Easy hengerkéses fűnyíróhoz.Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
  • Kis tömeg- csak 0,7 kg
  • Praktikus fémkampóval a hengerkéses fűnyíróhoz történő könnyű be-és kiakasztáshoz
  • Masszív szövetből készült fűgyűjtő fém kerettel

Technikai adatok

Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Méretek.H(cm) doboz nélkül 35 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 36 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 41 CM
Nettó súly kg 0.7 KG
Használati utasítások Letöltés (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.