AL-KO GYŰJTŐZSÁK KÉZI FŰNYÍRÓ 38CM PREMIUM

Termék szám: 113869 Szállításra kész
Várható kiszállítás készlet esetén 2-3 munkanap
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Fűgyűjtő az AL-KO Razor Cut 38.1 HM Premium hengerkéses fűnyíróhoz.Stabil fűgyűjtő szövetből, fém kerettel
  • Fűgyűjtő térfogat: 50 liter
  • Kis tömeg- csak 1,5 kg
  • Praktikus fémkampóval a hengerkéses fűnyíróhoz történő könnyű be-és kiakasztáshoz
113866
AL-KO KÉZI FŰNYÍRÓ RAZOR CUT 38.1 HM PREMIUM Részletek

Grass collector box for the AL-KO 38.1 HM Premium hand mower.

...

Technikai adatok

Termék szám 113869
EAN 4003718061864
Nettó súly kg 1.5 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 40 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 49 CM
Bruttó súly kg 2 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 23 CM
Márka AL-KO
Termékvonal Premium

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (5.01MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.