AL-KO HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 3000 CLASSIC

Termék szám: 112845 Szállításra kész
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Megbízható, csendes működés
  • Hosszú élettartam a karbantartásmentes, túlmelegedés ellen védett, masszív motorral
  • Csekély helyigény a helytakarékos és kompakt kialakításnak köszönhetően
  • Minden vízvezető rész oxidációs-és korrozióálló anyagból készült
  • Megbízható, csendes működés

AL-KO HW 3000 Classic házi vízellátó

A lakás- és kerttulajdonosok sokszor drága ivóvizet használnak egyéb célra vízként, például a kert öntözésére. Ugyanakkor az esővíz/kútvíz megbízható felhasználása minden eddiginél egyszerűbb az AL-KO házi vízműnek köszönhetően. Házi vízműveinkkel megbízhatóan elláthatja kertje öntözését, vagy akár WC-öblítéshez, mosogatáshoz, valamint zuhany- és mosóvízként is felhasználhatja a vizet a tartós szivattyúmechanikának, az automatikus kapcsolásnak és a 17 literes, nyomás alatti víztároló tartálynak köszönhetően. 

Teljesen kész - használatra kész

Legyen szó föld feletti tározóból, ciszternából, mélyen fekvő kútból vagy más vízforrásból - a házi vízművek akár 3100 liter/óra vízhozamával minden helyzetben meggyőzhetnek. A nyomásmérővel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel ellátott komplett felszereltségnek köszönhetően a szivattyúház feltöltése után azonnal használatra kész. Az AL-KO házi vízmű hatékony szívórendszere automatikusan szívja be, és biztosítja a szükséges víz gyors elszállítását a szívó- és nyomócsövön keresztül 

A házi vízmű nagy hatásfokú, hatékonyan és energiatakarékosan működik. A házba vagy alagsorba tartósan beépítve az AL-KO HW 3000 Classic házi vízmű vízelvételkor  automatikusan bekapcsol. Akár 35 méteres szállítómagassággal, maximum 8 méteres önfelszívó magassággal és 3,5 bar nyomással változtathatóan használható a házi vízmű. Kompakt kialakításának köszönhetően csak kis helyigényű. Minden vízszállító alkatrész tartós és korrózióálló anyagokból készül, így hosszú élettartamot biztosít. 

Megjegyzés: A házi vízmű ivóvíz szállítására nem alkalmas, mert nem rendelkezik ehhez szükséges tanúsítvánnyal.

AL-KO HW 3000 Classic házi vízmű vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg most a HW 3000 Classic-ot webáruházunkban vagy valamelyik kereskedőnknél. Ha nagyobb teljesítményű házi vízműveket szeretne, akkor a HW 3600-at ajánljuk (cikkszám: 113798)

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 3100 LPH
max.emelési magasság méterben 35 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 3.5 BAR
Motorteljesítmény wattban 650 W
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Szárazonfutás elleni védelem nem
Nettó súly kg 11 KG
Bekapcsolási nyomás bar 1 BAR
Kikapcsolási nyomás bar 2.8 BAR
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Bruttó súly kg 13.5 KG
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 27 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 50.5 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 43.5 CM
Szűrő nincs
Doboz méret hossza (cm) 48.4 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 76
Márka AL-KO
Termékvonal Easy
Használati utasítások Letöltés (4.84MB)
Letöltés (4.25MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.