HÁZI VÍZELLÁTÓ HW 4000 FCS

Termék szám: 112849 Csak 3 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Kiváló minőségű, masszív házi vízellátó csúcsfelszereltséggel
  • Könnyen tisztítható XXL előszűrő a hosszú élettartam érdekében
  • Hatékony szárazon futás elleni védelem az áramlásszabályozó rendszer révén
  • Könnyen telepíthető és kezelhető, mivel visszacsapó szelepet is tartalmaz
  • Komplett felszerelés beépített nyomásmérővel, nyomáskapcsolóval és csatlakozókábellel

A házi vízellátó alkalmas a kert és az ingatlan területének öntözésére, a ház vízellátására és a vízellátás nyomásának növelésére.
 

A HW 4000 FCS Comfort házi vízellátó: erőteljes teljesítmény csúcstechnikával

Mint bárhol másutt, nálunk is sok ivóvíz kerül felhasználásra ipari vízként. Az esővíz/kútvíz megbízható ipari vízként történő felhasználása az AL-KO háztartási vízműveknek köszönhetően minden eddiginél könnyebb és megbízhatóbb. Házi vízellátóinkkal megbízhatóan öntözheti kertjét az intelligens elektronika, a tartós szivattyúmechanika és a 17 literes közbenső tárolóval ellátott nyomástartó víztartály révén, vagy akár WC öblítéshez, mosási folyamatokhoz, zuhanyként  is használhat vizet ilyen módon. A HW 4000 FCS Comfort masszív házi vízellátó csúcsfelszereltséggel. Alacsony tömeg, mindössze 17,9 kg jellemzi. Számos része nagyon robusztus műanyagból készül, de a fontos vízvezető elemek sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készülnek.
 

A HW 4000 FCS Comfort műszaki adatai

A házi vízellátó különösen csendes, zökkenőmentesen működik, nagy teljesítményű 1000 wattos motorral van felszerelve. A szivattyú hidraulikájának nagy hatékonysága révén alacsony kapcsolási frekvenciával hatékonyan működik. Az egyfokozatú víztovábbító technika mellett az integrált XXL szűrő és a rozsdamentes acél berendezések szintén olyan fontos jellemzők, amelyek hozzájárulnak a vízellátó kitűnő képességeihez.

A házi vízellátó egyfokozatú víztovábbítási technológiája garantálja a magas - akár 4,5 bar - nyomást. Ezzel a nagynyomású kimenettel maximum 4000 liter/óra áramlási sebesség érhető el. Az AL-KO házi vízellátója különösen csendesen és zökkenőmentesen működik, mindig állandó üzemi nyomással. Az integrált XXL előszűrőnek köszönhetően a szivattyú belseje jól védett a szennyeződésektől. A bojlertartályon kívül a nyomáskapcsoló és a manométer is a szivattyúházon belül található. A készülék így optimálisan védett az ütések ellen.

A beépített szárazvédelem biztosítja, hogy semmi ne sérüljön meg, ha nincs szivattyúzott közeg. Az áramlásszabályozó rendszer intelligens vezérlésének köszönhetően a szivattyú a nap 24 órájában/a hét minden napján ellenőrzésre kerül, és száraz üzem esetén kikapcsol.

Megjegyzés: A házi vízellátó ivóvíz szivattyúzására nem alkalmas, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HW 4000 FCS Comfort házi vízellátó vásárlása és alternatívák

Egyszerűen vásárolja meg az AL-KO HW 4000 FCS Comfort házi vízművet webáruházunkban, vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. A felsőkategóriás felszereltségű AL-KO házi vízellátó lehetővé teszi az automatizált iparivíz-ellátást.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további kerti és vízszivattyút talál más felszereltséggel és jellemzőkkel, mint például az AL-KO HW 4500 FCS Comfort vagy az AL-KO HW 5000 FMS Premium házi vízellátót.

 

 

Az Ön előnyei

Tiszta ügy

Tiszta ügy

A különösen nagy méretű, beépített XXL szűrő (Comfort és Premium típusoknál) optimálisan védi a szivattyút és a visszacsapószelepet a szennyeződésektől, így folyamatos üzemet garantál. Tisztításhoz és cseréhez a szűrő könnyen kivehető, a szívószerelvények leszerelése nélkül.

Egyszerűen intelligens vezérlés

Egyszerűen intelligens vezérlés

Az intelligens, elektronikus vezérlés és a Flow-Control-System rendszer folyamatosan felügyeli a házi vízmű működését, így ideális védelmet biztosít szárazon futás ellen. Ha a víz kimaradna, a szivattyú azonnal lekapcsol, így nem forrósodik fel.

Technikai adatok

Márka AL-KO
Motorteljesítmény wattban 1000 W
max.emelési magasság méterben 45 M
Termékvonal Comfort
Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Nyomás kapcsoló mechanikus
Szűrő van
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47 CM
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Zajszint mért LwA[dB(A)] 74
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Szárazonfutás elleni védelem nem
Méretek.M(cm) doboz nélkül 64.7 CM
Szűrő kulcs van
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 28 CM
Kikapcsolási nyomás bar 3.5 BAR
Nyomásjelző Nyomásmérő
Nettó súly kg 17.9 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.