Házi Vízellátó Hw 4500 Fcs

Termék szám: 112850 Szállításra kész
8% Spórol 113 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
al-ko házi vízellátó alkatrészek ,házi vízellátás fúrt kútból ,házi vízellátás kútból ,házi vízellátó ,házi vízellátó akció ,házi vízellátó szivattyú ,házi vízellátó szivattyúk ,házi vízellátó ár ,házi vízellátók ,szivattyú házi vízellátó, al ko hw 4500 fcs ,al-ko hauswasserwerk hw 4500 fcs ,al-ko hw 4500 fcs ,al-ko hw 4500 fcs comfort ,alko hw 4500 fcs comfort ,hw 4500 fcs ,hw 4500 fcs comfort Rendkívül egyszerű telepítés. Megbízható, halk üzem. Beépített szárazon futás elleni védelem. Beépített XXL szűrő.

Technikai adatok

Nyomásjelző Nyomásmérő
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Nyomástartály térfogata (l) 17 L
Max. szállítási mennyiség l/h 4500 LPH
Max.nyomás bar-ban 3.8 BAR
Bruttó súly kg 20.9 KG
Szűrő van
Nettó súly kg 18 KG
max.emelési magasság méterben 50 M
Nyomás kapcsoló mechanikus
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szárazonfutás elleni védelem igen
Motorteljesítmény wattban 1300 W
Zajszint mért LwA[dB(A)] 76
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő kulcs van
Kikapcsolási nyomás bar 3.8 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.