Házi Vízellátó Hw 6000 Fms Premium

Termék szám: 112852 Szállításra kész
8% Spórol 144 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
al-ko házi vízellátó alkatrészek ,házi vízellátás fúrt kútból ,házi vízellátás kútból ,házi vízellátó ,házi vízellátó akció ,házi vízellátó szivattyú ,házi vízellátó szivattyúk ,házi vízellátó ár ,házi vízellátók ,szivattyú házi vízellátó, al ko hw 6000 fms premium ,al-ko hauswasserwerk hw 6000fms premium ,al-ko hw 6000 fms ,al-ko hw 6000fms premium ,alko hw6000 fms premium ,hw 6000 fms ,hw 6000 fms Öt lépcsős szállító rendszer. Rozsdamentes acél nyomástartály és XXL szűrő. Beépített szárazon futás elleni védelem. Elektronikus tartálynyomás-figyelő. Flow Measurement rendszer és gazdaságos Eco mód. Megbízható, halk üzem.

Technikai adatok

Kikapcsolási nyomás bar 4 BAR
Szárazonfutás elleni védelem igen
Nyomásjelző LCD kijelző
Nyomástartály térfogata (l) 20 L
Bruttó súly kg 24 KG
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő kulcs van
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
max.emelési magasság méterben 60 M
Max.nyomás bar-ban 4 BAR
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Nyomás kapcsoló elektronikus
Motorteljesítmény wattban 1400 W
Márka AL-KO
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Termékvonal Premium
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Zajszint mért LwA[dB(A)] 71
Szűrő van
Nettó súly kg 20.8 KG
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00 B)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.