Házi vízmű AL-KO HW 6000 FMS Premium

Termék szám: 112852 Csak 2 db van raktáron
8% Spórol 137 900 Ft
beleértve 27% ÁFA, Ingyenes szállítás
al-ko házi vízellátó alkatrészek ,házi vízellátás fúrt kútból ,házi vízellátás kútból ,házi vízellátó ,házi vízellátó akció ,házi vízellátó szivattyú ,házi vízellátó szivattyúk ,házi vízellátó ár ,házi vízellátók ,szivattyú házi vízellátó, al ko hw 6000 fms premium ,al-ko hauswasserwerk hw 6000fms premium ,al-ko hw 6000 fms ,al-ko hw 6000fms premium ,alko hw6000 fms premium ,hw 6000 fms ,hw 6000 fms Öt lépcsős szállító rendszer. Rozsdamentes acél nyomástartály és XXL szűrő. Beépített szárazon futás elleni védelem. Elektronikus tartálynyomás-figyelő. Flow Measurement rendszer és gazdaságos Eco mód. Megbízható, halk üzem.

Technikai adatok

Termékvonal Premium
Szárazonfutás elleni védelem igen
max.emelési magasság méterben 60 M
Szivattyú meghajtó 5 fokozatú
Zajszint mért LwA[dB(A)] 71
Kikapcsolási nyomás bar 4 BAR
Zajszint garantált LwA[db(A)] 73
Nyomástartály térfogata (l) 20 L
Max.nyomás bar-ban 4 BAR
Szűrő van
Motorteljesítmény wattban 1400 W
Bekapcsolási nyomás bar 2 BAR
Bruttó súly kg 24 KG
Nettó súly kg 20.8 KG
Szívóvezeték átmérő G 1" (33,3 mm)
Nyomás kapcsoló elektronikus
Nyomóvezeték átmérője G 1" (33,3 mm)
Szűrő kulcs van
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max. szállítási mennyiség l/h 6000 LPH
Márka AL-KO
Nyomásjelző LCD kijelző
Használati utasítások Letöltés 0 (0.00P)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.