HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA 4000 COMFORT

Termék szám: 113139 Csak 1 db van raktáron
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • A ház és a kert automatikus háztartási vízellátása ipari vízzel
  • Megbízható, halk működés
  • Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
  • Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
  • Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

Gyakran vásárolják együtt

126 900 Ft
Ez a termék
16 990 Ft
Csak 5 db van raktáron

Az összes termék teljes ára

143 890 Ft *

A HWA 4000 Comfort automata használati vízrendszer elektronikusan vezérelt belépő szintű megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve állandó nyomáson működő gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez.
 

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút.

Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellá automata megfizethető belépő szintű modellünk, amely automatikus vízellátást kínál állandó nyomáson.


 

Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automaták műszaki adatai

Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és nagyon csendesek.

Az akár 45 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4000 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.

Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata a tökéletes belépő szintű modell az automatizált iparivíz-ellátás világába.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további, nagyobb teljesítményű háztartási vízberendezést talál, mint például az AL-KO HWA 4500 Comfort vagy az ALKO HWA 6000/5 Premium háztartási vízberendezés.

 

 

Technikai adatok

Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
max.emelési magasság méterben 45 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Motorteljesítmény wattban 1000 W
Max.nyomás bar-ban 4.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11.5 KG
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Szűrő van
Doboz méret hossza (cm) 52.5 CM
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Márka AL-KO
Termékvonal Comfort
Használati utasítások Letöltés (7.32MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.