HÁZIVÍZELLÁTÓ AUTOMATA HWA 4000 COMFORT

Termék szám: 113139 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • A ház és a kert automatikus háztartási vízellátása ipari vízzel
  • Megbízható, halk működés
  • Alacsony karbantartási igényű szivattyú állandó víznyomás biztosítása mellett, szárazon futás elleni védelemmel
  • Könnyű üzembe helyezés az integrált XXL szűrőnek és a visszacsapó szelepnek köszönhetően
  • Víztartó alkatrészek sárgarézből és rozsdamentes acélból

A HWA 4000 Comfort automata használati vízrendszer elektronikusan vezérelt belépő szintű megoldás a gyepek és virágágyások öntözéséhez, illetve állandó nyomáson működő gyepszórók vagy kerti zuhanyok működtetéséhez.
 

Házi vízellátó automaták – kompakt és erőteljes készülékek

Ha rendszeresen öntözi kertjét eső- vagy kútvízzel és nem szeretné mindig be- és kikapcsolni a vízszivattyút, akkor vegyen egy háztartási vízautomatát. Az AL-KO házi vízellátó automata összekapcsolja a ciszternát/esővíztartályt és a fogyasztókat, például a kerti öntözőrendszert. Például, ha megnyitja a kerti zuhanyt, leesik a nyomás a vezetékben. Az intelligens elektronikus vezérlés Automatic Control (automatikus vezérlés) funkciója reagál és bekapcsolja a szivattyút.

Számos automatikus háztartási vízszivattyú intenzív használatban van, különösen nyáron: Az AL-KO készülékeinek hosszú élettartama a kifinomult vezérléssel együtt biztosítja a kert állandó öntözését. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellá automata megfizethető belépő szintű modellünk, amely automatikus vízellátást kínál állandó nyomáson.


 

Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automaták műszaki adatai

Az intelligens, elektronikus vezérlőrendszer, az Automatic Control (automatikus vezérlés) folyamatosan figyeli a háztartási vízautomata működését, és így biztosítja az energiatakarékos üzemet állandó nyomáson, valamint optimális védelmet nyújt a szárazon futás ellen. Ha nincs víz, a szivattyú azonnal kikapcsol - így a szivattyú nem melegedhet túl. A be- és kimenet csavaros csatlakozásai sárgarézből, a szivattyú hidraulikájának vízszállító részei rozsdamentes anyagból készülnek. Amit sokan értékelnek az automatikus háztartási vízszivattyúk működésében: A készülékek rendkívül kevés karbantartást igényelnek és nagyon csendesek.

Az akár 45 m szállítási magasságnak és a 8 m maximális szívómélységnek köszönhetően a házi vízellátó automata sokféleképpen használható: akár a föld feletti tárolóból, akár az esőhordóról, akár egy mély kútról - az azonnal használatra kész, legfeljebb 4000 l/óra áramlási sebességű szivattyú minden helyzetben kiválóan működik. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata hatékony és nagyméretű, könnyen tisztítható XXL méretű szűrővel rendelkezik, ezért hosszú ideig használható, így durva szennyeződés esetén a víz minőségétől függetlenül nem keletkezik károsodás. A mellékelt szűrőkulcs segítségével le lehet szerelni a szűrőt - gyorsan és egyszerűen. Ezzel karbantartási időt lehet megtakarítani és meg lehet őrizni a szivattyú jó és zökkenőmentes üzemképességét.

A HWA 4000 Comfort AL-KO házi vízellátó automata hatékony szívórendszere biztosítja, hogy a szükséges víz gyorsan, a nagy távolságokon keresztül is szállítható legyen a víztömlőn keresztül. Ily módon a szivattyú rövid időn belül használatra kész. A tömlők csatlakozásai megfelelnek a szokásos 1 collos méretnek, így a meglévő anyagokat gond nélkül kombinálni lehet az AL-KO háztartási vízautomata rendszerrel is.

Megjegyzés: A házi vízellátó automata rendszer nem alkalmas ivóvízhez, csak ipari vízhez.
 

AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata vásárlása és alternatívák

Vásárolja meg az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automatát egyszerűen a webáruházunkban vagy keressen egy kereskedőt az Ön közvetlen közelében. Az AL-KO HWA 4000 Comfort házi vízellátó automata a tökéletes belépő szintű modell az automatizált iparivíz-ellátás világába.

Más alternatívát keres? Nálunk számos további, nagyobb teljesítményű háztartási vízberendezést talál, mint például az AL-KO HWA 4500 Comfort vagy az ALKO HWA 6000/5 Premium háztartási vízberendezés.

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 113139
EAN 4003718048575
Max. szállítási mennyiség l/h 4000 LPH
max.emelési magasság méterben 45 M
Max.szívómagasság m-ben 8 M
Max.nyomás bar-ban 4.5 BAR
Szivattyú meghajtó 1 fokozatú
Nettó súly kg 11.5 KG
Méretek.M(cm) doboz nélkül 35 CM
Méretek.H(cm) doboz nélkül 47.6 CM
Méretek.Sz(cm) doboz nélkül 20.8 CM
Szűrő van
Zajszint garantált LwA[db(A)] 78
Vezetékhossz m-ben 1 M
Termékvonal Comfort
Márka AL-KO

Engine

Motorteljesítmény wattban 1000 W

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (6.68MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (1.5MB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.