HOMLOKFŰNYÍRÓ 5001-R III SOLO BY AL-KO

Termék szám: 127469 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.30
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, Plusz szállítási költség
  • Az alábbi két cikkszámot tartalmazza: 127468+127302
  • Erős BRIGGS & STRATTON benzinmotor
  • Széles, légtömlős kerékabroncsok
  • Fokozatmentesen állítható magasságú járótalpak
  • Mozgatható fűterelő a tökéletes rendrakáshoz
  • Állítható magasságú és rezgéscsillapított tolókar
  • 1 előre - / 1 hátramenet

Fűnyírás határok nélkül természetes kertekben és kaszálókon, fordulékony és könnyen kezelhető. Ez jellemzi a solo® by  AL-KO 5001-R III alternáló kaszát, ezt az erős igáslovat.

5001-R III alternáló kasza: szupererős és rendkívül fordulékony gép természetes kertekhez

Ház körüli természetes kert, szórványgyümölcsös, nehéz terep vagy lanka: a solo® by  AL-KO 5001-R III alternáló kasza rendkívül erős és sokoldalú segítőtárs természetes rétjeinek ápolásához és megműveléséhez, hasznosítható takarmányfű levágásához magas füvű legelőkön stb.. Igazi igásló durva munkákhoz – mégis környezetbarát kertápolást garantál.
A benzines homlokfűnyíró hatékony vágási eredményt garantál nagy területen – a megszokott solo® by AL-KO minőségben. A független és igen fordulékony gép, 102 cm-es vágási szélességével minden fűnyírási munkát gyorsan és hatékonyan elvégez. A rendkívül erős, 2,3 kW teljesítményű benzinmotor a kerékhajtás segítségével könnyű haladást és megbízható vágási teljesítményt biztosít magas aljnövényzetben és sűrű vadnövényzet között, terepen és domboldalakon. Itt jelentkezik előnyként jó fordulékonysága, mellyel szinte minden rét- és szántómezsgyén boldogul. Ezt rövid felépítése, az extra nagy és széles, terepmintás abroncsok, valamint az ergonomikus, tetszés szerinti magasságra beállítható, rezgéscsillapítással ellátott tolókar teszi lehetővé.
Kompromisszumok nélküli vágási teljesítmény: a 102 cm-es vágószerkezet az ESM minőségi márka (német gyártmány) különlegesen edzett késeivel van felszerelve, melyek hosszú élettartamot és minimális kopást garantálnak a legsűrűbb aljnövényzetben, tartós használat és hosszabb állásidők esetén is.

 

5001-R III alternáló kasza technikai adatai

Ez a solo® by AL-KO homlokfűnyíró erős, 2,3 kW-os benzinmotorjával és 102 cm-es vágási szélességével nagy vágási teljesítményt kínál, mellyel akár 2000 m2-es gyepfelület is gyorsan, hatékonyan és könnyedén lenyírható, ugyanakkor garantáltan boldogul szinte minden növényzettel és tereppel. A mozgó fűterelő megakadályozza, hogy fű maradjon a burkolaton, így a munkát is ritkábban kell megszakítani.
2,3 kW-os, 150 cm3-es Briggs & Stratton motor gondoskodik a vágószerkezetben található kések gyors és egyenletes munkájáról, a be- és kikapcsolható kerékhajtást (1 előre- / 1 hátramenet) pedig csigahajtás segítségével oldja meg. Az állítható magasságú, rezgéscsillapítással rendelkező, tökéletes és fáradságmentes munkát biztosító tolókar, valamint a 13 colos, széles, felfújható, mezőgazdasági mintás gumiabroncs optimális használatot tesz lehetővé bármilyen terepen és domboldalakon 20°-os lejtésszögig.
Az 5001-R III legfontosabb eleme a 102 cm széles vágószerkezet, mely a kések kímélése és a gép biztonságos kezelése érdekében élvédővel van ellátva. A német ESM gyártó különlegesen edzett, nagyteljesítményű kései erős vágási teljesítményt és optimális vágási eredményt ötvöznek hosszú élettartammal és minimális kopással – legyen szó akár tartós használatról, akár hosszabb állásidőkről (szezonális használat). A mozgó fűterelő növeli a működési időt azáltal, hogy lényegesen kevesebb szennyeződés és fűmaradvány kerül a késekre. A fokozatmentesen állítható talpmagasság és a gép rendkívül könnyű mozgathatósága pedig kellemes munkavégzést biztosít.

Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).

 

5001-R III alternáló kasza vásárlás és alternatívák

 

Az 5001-R III homlokfűnyírót megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedőinknél. Erős, ugyanakkor fordulékony homlokfűnyíróként olyan kerttulajdonosok számára ajánlott, akik nagy, vagy nehezen elérhető területekkel rendelkeznek, melyeket környezeti okok miatt a természetnek engednek át, illetve olyan gazdáknak, akik takarmányfű vágására használják.
 

 

 

...

Technikai adatok

Termék szám 127469
EAN 4003718058628
Nettó súly kg 58 KG
Bruttó súly kg 62 KG
Zajszint garantált LwA[db(A)] 104
Termékvonal COMFORT pro
Márka solo® by AL-KO

Power supply

Meghajtó típusa Benzines

Mowing System

Vágásszélesség cm-ben 102 CM

Handle system

Állítható magasságú szár igen
Összecsukható tolókar nem

Traction System

Hajtómű 1 előremenet / 1 hátramenet

Engine

Automata szivatóval felszerelt Igen
Üzemanyag térfogat liter 0.8 L
Elektromos indítás nem
Hengerűrtartalom ccm-ben 150
Fordulatszám óra/perc 3200
Teljesítmény kW-ban 2.3 KW
Motor típus B&S 625EXi
Szivató nem
Motorhengerek száma 1

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (2.87MB)
Letöltés (9.33MB)
Cikkszám 113875 Csak 4 db van raktáron
9 990 Ft
Cikkszám 112901 Szállítható
3 290 Ft
Cikkszám 113807 Csak 5 db van raktáron
3 990 Ft
Cikkszám 112888 Szállítható
1 790 Ft
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t plusz Szállítási költség

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.