AL-KO KAPASZKODÓ KERÉK MH 1150

Termék szám: 113978 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Alkalmas az AL-KO MH 1500 motoros kapához
  • Robusztus kialakítás acéllemezből
  • A jobb tapadás és a könnyebb haladás érdekében

Acél kerékkészlet az MH 1150 benzinmotoros kapához

Az acél kerékkészlet lényegesen jobb tapadást biztosít ekék használatakor. Stabil, rugalmas, tartós, és különösen ajánlott gyakori használatra nehéz talajon. Masszívan festett acéllemezből.

AL-KO MH 1150 acél kerékkészlet vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg az MH 1150 acél kerékkészletet most webáruházunkban vagy valamelyik szakkereskedőnktől. Ha az AL-KO benzinmotoros kapa MH 770 benzinmotoros kapahoz van szüksége acélkerékkészletre, akkor 113977-es cikkszámon megvásárolhatja.

...

Technikai adatok

Termék szám 113978
EAN 4003718063295
Doboz méret hossza (cm) 40 CM

Töltse le a kezelési útmutatót

Használati utasítások Letöltés (8.56MB)
Megfelelőségi nyilatkozatok Letöltés (110.06KB)

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.