AL-KO KAPASZKODÓ KERÉK MH 770

Termék szám: 113977 Ez a termék nincs raktáron, ezért újra meg kell rendelni.
Elérhető 2024.07.19
az ár tartalmaz 27% ÁFA-t, plusz Szállítási költség
  • Suitable for the AL-KO motor hoe MH 770 Robust design made of sheet steel
  • Robust design made of sheet steel
  • For better traction and easier progress

Steel wheel set for petrol power hoe MH 770 

The steel wheel set fitted in place of the hoeing tools, provides significantly better traction when using ploughs. It is stable, resistant, durable and is particularly recommended for frequent use in difficult soils. Solidly manufactured from painted sheet steel.

Buy the AL-KO MH 770 steel wheel set & Alternatives

Buy the MH 770 steel wheel set now in our webshop or from one of our specialist dealers. If you need the steel wheel set for your AL-KO petrol power hoe MH 1150, it is available under item no. 113978.

...

Technikai adatok

Termék szám 113977
EAN 4003718063288
Doboz méret hossza (cm) 35 CM

Szereti a sütiket?

Az AL-KO Geräte GmbH és partnereinek szüksége van az Ön beleegyezésére (kattintson a  "Egyetértek gombra") az egyes adatfelhasználások érdekében, hogy információkat mentsen egy eszközön és/ vagy lehívja azokat (IP cím, felhasználó azonosító, kereső információk). Az adatokat  személyre szabott hirdetésekhez és tartalmakhoz, hirdetések és tartalmak méréséhez, továbbá a célcsoportokról és termékfejlesztésekről való megszerzésekhez használjuk fel.  A hozzájárulásról és a beállítási lehetőségekről bármikor több információ itt található meg. A "Sütik elutasításra " gombra kattintva bármikor elutasíthatja a beleegyezését. 

Adat használat

Az AL-KO Geräte GmbH olyan partnerekkel dolgozik együtt, akik az Ön eszközéről lehívott adatokat ( nyomkövetési adatokat ) saját céljaikra ( pl. profilok létrehozása )  /  harmadik személyek céljaira dolgozzák fel. Ezért nem csak az adatkövetés begyűjtésére, hanem a szolgáltatók általi további feldolgozásához is  hozzájárulás szükséges. A nyomkövetési adatok csak akkor kerülnek begyűjtésre, ha Ön a sávban az "Egyetértek" gombra kattint.   A partnereknél a következő vállalatok kerülnek szóba:  Facebook Ireland Limited, Google Inc., The Rocket Science Group LLC.

Ezek a partnerek által végzett adatkezelésekről további információk találhatók  az Adatvédelmi nyilatkozatban. Az információk ezenkívül a bannerben ( sávban ) található linken keresztül is lehívhatók.